RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De morsomste Mario-videoene

Sist oppdatert:
Hva skjer når Super Mario ikke får et kyss av prinsesse Peach?

(Spill): Super Mario er Nintendos, og kanskje verdens, største spillmaskot. Samtidig er det ikke så veldig mye vi vet om ham.

Hva er det han egentlig tenker, hvilket forhold har han til prinsesse Peach og hva er hans syn på narkotika, skytevåpen og prostituerte? Han er jo veldig glad i sopp ...

Disse fem videoene gir et unikt innblikk inn i Super Marios verden - uten sminke og polerte piksler.

  • Mario og Peach får sjelden anledning til å snakke sammen etter at Mario har reddet henne. Det er kanskje like greit. I denne usensurerte versjonen ser vi hva som kan skje om ikke spillutviklerne griper inn tidsnok ...

  • Denne videoen er imponerende. Folk flest har et positivt inntrykk av Super Mario, men koerografen av denne forestillingen har nok fått mer enn sin daglige dose.

  • Game over: Spill og den virkelige verden bør sjelden blandes sammen ... Men du skal ikke synes synd på Mario, han har bare seg selv å takke.

  • Apropos den virkelige verden. Hollywood har laget sin egen tolkning av Marios bragder med Peach og broren Luigi. Vi vet ikke om vi skal le eller gråte.

  • Mario og Luigi tar en tur til Vice City.

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere