RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De nye, hete TV-seriene

Sist oppdatert:
Pamela Anderson, dommedag og komikk på høyt plan. Dette er de nye hete TV-seriene i USA. Les om dem her.

Fremdeles er det «Lost», «Frustrerte fruer» og ikke minst USAs mest sette serie «C.S.I» som dominerer, men det koker av nye ideer i et kreativt amerikanske TV-miljø for tiden.

REVELATIONS: Ikke uventet har Dan Browns «Da Vinci-koden» også inspirert TV-skaperne. «Revelations» med Bill Pullman og Natascha McElhone handler om en Harvard-professor som sliter med følgene av at hans 12 år gamle datter ble tragisk myrdet. Professoren stifter bekjentskap med en nonne og Åpenbaringen i Bibelen og sammen forsøker de å finne bevis på at verden er nær dommedag.

GREY’S ATONOMY: «Grey’s Atonomy» er det nye store sykehusdramet i USA med skuespillere som Sandra Oh («Sideways») og Isaiah Washington på rollelisten. Ellen Pompeo spiller Meredit Grey, figuren som serien bygger seg rundt. Fokuset er fem turnusleger som forsøker å gjøre en god jobb både profesjonelt og på det personlige plan.

MEDIUM: Patricia Arquette spiller mediet som kan se døde mennesker. Dramaserien bygger på en sann historie og Kelsey Grammer, bedre kjent som Frasier, er en av seriens hovedprodusenter.

I

Revelations beskrives som en dramaserie sterkt inspirert av Da Vinci-koden.
Revelations beskrives som en dramaserie sterkt inspirert av Da Vinci-koden.
den mer komiske sjangeren har Pamela Anderson fått sitt helt eget show.

STACKED: Pamela Anderson har fått med seg blant annet «Tilbake til fremtiden»-professor Doc eller Christopher Lloyd i sin nye komiserie på Fox. Serien starter faktisk i dag, onsdag, og handler om Skylar som er lei sin noe glamorøse livsstil. Isteden tar hun jobb i en liten familiedrevet bokhandel.

LIVING WITH FRAN: For de som elsket Fran Dreschers noe usedvanlige barnepike hos den store Broadway-produsenten, så er hun tilbake i en helt ny komiserie. Serien har akkurat hatt premiere i USA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere