De nye sextrendene

Foto: Crestock (Crestock)

Slik vil vi kanskje ha sex i fremtiden.

(SIDE2): Sex blir mye mindre komplisert i fremtiden, skal vi tro en svensk undersøkelse.

I studien ble 400 svenske ungdommer i Stockholm, Göteborg og Malmö bedt om å fortelle hva de tror framtidens trenden innenfor sex og samliv vil bli. På bakgrunn av dette har man kommet fram til to ulike teorier.

- Mye ekstremsex
Som nevnt over er den ene teorien at sex blir enklere i fremtiden.

- Det har vært så mye ekstremsex den siste tiden. Nesten alle forventes å drive på med spanking. Nå blir det mer vanlig med hverdagssex. Det kommer til å handle om en kjapp en, eller vanlig misjonærstilling. helt enkelt ikke gjøre det så komplisert, sier Lisa Lönner Pulkkinen, som jobber i organisasjonen som har fått gjennomført undersøkelsen, Aftonbladet.

Flere sexpartnere
Den andre teorien er at man i fremtiden vil få flere sexpartnere, samt at det blir vanlig med mer åpne forhold.

Om dette skulle vise seg å stemme, vil fremtidssexen innebære større risiko for unge. Mange av de svenske ungdommene svarte nemlig også at de ikke var spesielt flinke til å bruke kondom eller andre prevensjonsmiddel.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

- Menn lykkeligere i forhold
I den svenske avisen søndagsbilag avsløres flere funn om svenskers sexliv. Det er Aftonbladet selv som står bak denne studien, hvor over 2000 svensker har gitt sine svar.

I undersøkelsen kommer det fram at flere menn i forhold er fornøyd med sexlivet sitt, sammenlignet med dem som ikke er i forhold. Dette kan tyde på at stabile reaksjoner er viktig også for menn, og at typiske rundbrennere ikke er så fornøyd med sexlivet sitt.

- Syv av ti menn i forhold er fornøyd med sexlivet, mens seks av ti single er det. Det bekrefter bare at et trygt samliv gjør menn mer lykkelige i forhold til menn som stadig bryter forhold sier Aftonbladets sexekspert, Malena Ivarsson til avisen.

Gøy på landet
Studien viser også at 57 prosent av alle menn er fornøyd med sexlivet sitt. Det kommer også fram at det bare er 17 prosent av alle menn som ikke skjønner når kvinnene vil ha sex. Av de forespurte har 69 prosent bare sex i sengen.

Et annet interessant funn gjelder onanering og menn. Er du av den oppfatning at menn onanerer flere ganger i uken, bør du kanskje tro om igjen. Undersøkelsen viser nemlig at bare 48 prosent onanerer minst en gang i uken.

Et annet morsomt funn var at menn på landet er mer fornøyd med sexen enn de i byen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.