RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De nye TV-sjekkerne

Sist oppdatert:
Mandag startet TV3 opp med «Singel i byen» der seks urbane mennesker får hjelp til å finne drømmepartneren. Møt TV-sjekkerne her.

(SIDE2:) Selv om folk i byene lever tett på hverandre, er det her vi finner flest single mennesker. Dette har TV3 tenkt å gjøre noe med. TV3 har funnet seks single og urbane mennesker, tre kvinner og tre menn, i alderen 24 til 38 år som ennå ikke har møtt noen å dele bylivet med. Alle har en travel hverdag i en storby i Norge, og de er på jakt etter den store kjærligheten.

I Norge blir det stadig flere single mennesker, og de fleste av dem befinner seg i byene. Nærmere 900 000 nordmenn regnes som aleneboere, og i Oslo er omtrent en fjerdedel av innbyggerne single. Mange av bymenneskene som lever tett, men alene, leter etter en kjæreste. Selv om byen byr på uttallige aktivitets- og underholdningstilbud, erstatter det ikke alltid tosomhetens gleder.

Programleder er Anette Evensen. Hun er kjent fra NRK barne-TV og fra P4, der hun har vært reporter og programleder. Anette vil følge våre single bymennesker i letingen etter den rette.

Her er deltagerne:
Edwin Gustoff. 32 år fra Oslo.
Erik Askvik, 25 år fra Stavanger.
Hege Homstvedt 33 år fra Trondheim
Lovise Hansen 25 år fra Bodø
Odd-Karl Stangnes, 38 år fra Skjervøy i Troms
Tina Teien, 24 år fra Oslo.

Her kan du skrive til dem

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere