*Nettavisen* Nyheter.

De pinligste kjendisbildene

Kjendisene blir tatt bilde av hele tiden, men de aller pinligste er det politiet som tar.

11.02.07 18:08

(SIDE2): Såkalte «mug shots» blir tatt rett etter arrestasjonen og er kjent for å være lite flatterende, noe som er naturlig i en så stresset situasjon. Men for kjendisene er det enda verre - deres bilder følger dem hele livet.

Mel Gibson
Oscarvinneren Mel Gibson ble i sommer arrestert for å ha kjørt i fylla, og skal ha sagt en del han sikkert angrer på i dag. Blant annet hevdet han at «jøder er ansvarlig for all krig i verden». Like etter å ha blitt stoppet ble bildet tatt, mens Mel fremdeles var temmelig påvirket. Nå må han finne seg i at det dukker opp hver gang noen skriver noe som har med ham å gjøre.
Les også: Mel Gibson arrestert

Macaulay Culkin
«Hjemme Alene»-stjernen ble i 2004 arrestert da han kjørte i kameratens bil med en del mer eller mindre suspekte medikamenter i bakstetet. Den da 24 år gamle skuespilleren ble løslatt mot en bot på 30 000 kroner. Det er ingen hemmelighet at han har hatt problemer med alkohol og narkotika før. Les også: «Hjemme alene»-stjerne narkotatt

Ryan O'Neal
Skuespilleren Ryan O'Neal ble arrestert for litt under en uke siden etter å ha pekt på sin voksne sønn med et håndvåpen under en krangel. Han skal også ha avfyrt skudd, uten at det skadet noen. 65-åringen måtte betale 50 000 dollar for å slippe ut.

Nicole Richie
Lionel Richies datter Nicole ble arrestert i desember etter mistanke om å ha kjørt i påvirket tilstand, for andre gang på fire år. Hun ble løslatt, selv om politiet hevdet at hun strøk på to alkoholtester, og at hun tilsto til å ha tatt smertestillende og røkt marihuana. Les også: Nicole risikerer fengsel

Michael Jackson
Jackson ble i 2003 arrestert med anklager om seksuelt misbruk av mindreårige med en påfølgende enorm rettsak. Han ble frikjent.

Mike Tyson
Bokseren Mike Tyson ble arrestert for andre gang på to år i desember da han ble tatt for å kjøre i påvirket tilstand. Politiet fant også to poser kokain i Tysons lommer, med en til inne i bilen. Les også: Tyson risikerer fengsel - igjen

James Brown
Soul-legenden ble arrestert fire ganger i løper av de siste tjue årene, da kona anmeldte ham gang på gang for vold. I 2004 ble han arrestert for femte gang da Tomi Rae Hynie anklaget ham for å ha dyttet henne ned på gulvet under en krangel. Brown døde for noen uker siden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.