Den israelskbritiske Philip Carr (35) fikk seg litt av et sjokk da han i forrige uke kom på jobben etter å ha vært sengeliggende med bihulebetennelse i to dager.

- Jeg gikk på jobben og fikk en telefon om at navnet mitt var på listen til en dødsskvadron. Det er ikke akkurat en alminnelig dag på jobben, sier Carr, melder The Times.

Carr er én av 26 personer som har fått navnet sitt knyttet opp mot et attentat i Dubai. I forrige uke frigjorde politiet i Dubai den angivelige identiteten til elleve personer som er mistenkt for å ha drept Hamas-kommandant Mahmoud al-Mabhouh på et luksushotell i Dubai.

15 nye identiteter
Denne uken ble ytterligere 15 identiteter frigjort av politiet. Men de mistenkte skal ha benyttet seg av falske identiteter og pass da de var i Dubai og ble fanget opp av overvåkingskameraene på hotellet - samme dag som Mabhouh ble drept på hotellrommet sitt.

Den mistenkte dødsskvadronen har brukt pass fra Storbritannia, Tyskland, Irland, Frankrike og Australia.

Australske myndigheter er rasende for at tre av landets statsborgere har blitt koblet inn mot det politiske drapet.

- Dette er ikke noe man bare skyver til side. Dette er svært bekymringsverdig, sier Australias statsminister Kevin Rudd.

De andre nasjonene har også uttrykt misnøye over at deres statsborgere er blitt koblet inn i drapssaken, og har bekreftet at alle passene er falske.

Les også: Israelsk ambassadør inn på teppet
Les også: - Britene visste om Mossad-attentat
Les også: Britene presser Israel for Dubai-drap

Dubai-politiet hevder at den israelske etterretningstjenesten Mossad står bak attentatet mot Hamas-kommandanten, men Israel benekter alle anklager. Likevel hyllet den israelske opposisjonslederen Tzipi Livni drapet på Hamas-kommandanten på tirsdag, melder BBC.

Advarer Israel
Men ikke alle tror at Israel er så uskyldige som de ønsker å fremstå som. Denne uken kalte den australske utenriksministeren, Stephen Smith, Israels ambassadør inn på teppet og krevde fult samarbeid fra israelerne for å komme til bunns i saken.

- Jeg har gjort det krystallklart overfor ambassadøren at hvis etterforskningsresultatene konkluderer med at israelske myndigheter har vært involvert i misbruket av australske pass, så vil ikke Australia anse det som en handling fra en venn, sier Smith, ifølge The Times.

Dermed har drapet på Hamas-kommandanten utviklet seg til å bli en betent, storpolitisk sak.