RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De stiligste tenåringene

Sist oppdatert:
De fleste forbinder tenårene med grusomme moteglipper og fæle frisyrer. Men ikke disse.

(SIDE2): Stylelist.com har kåret de stiligste tenåringsstjernene.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Takket være en hær av stylister dukker de opp med de dyreste designerkjoler og ypperste haute couture, på tross av at de ennå er for unge til å stemme eller drikke alkohol.

Her er de nye moteikonene.

Vanessa Hudgens og Zac Efron
I «High School Musical»-filmene har de på seg fargesprakende Disneyklær. Men privat er de gjerne hakket mer elegante.

Mens Vanessa fortrekker avslappede jeans kombinert med eksklusive vesker og solbriller, er Zacs hettejakke-stil allerede et eget begrep. Til fest pynter de seg gjerne i enkle, stilrene klær.

Emma Watson
I en alder av 17 år har «Harry Potter»-stjernen allerede etablert seg som en av motebransjens nykommere. Både på premierer og motefester bærer hun fantastiske klær så avslappet som bare det, gjerne med uventede detaljer. Burberry Prosum og Chanel er blant Watsons favoritter.

Emma Roberts
Julia Roberts niese har ikke bare arvet smilet, men også klesstilen til sin kjente tante. Etter debuten med «Nancy Drew» har 17-åringen dukket opp med søte kjoler og høye hæler på premierer og fester.

Emma klarer å se både ung og moden ut, og virker mer seriøs.

Michael Cera
For å være stilig må du tørre å være deg selv. Cera har innført «geek chic» som et forfriskende avbrekk fra Hollywoods ellers så overglamorøse utseende.

19-åringen er kjent fra filmer som «Juno» og «Superbad», og minner nesten om en blanding av karakterene sine på den røde løperen. (Getty Images)

The Jonas Brothers
Bandet The Jonas Brothers har tatt USA med storm, og brødrene seiler opp som det nye store guttebandet. De er også kjent for sin gjennomførte stil. Selv om de gjerne bruker blazere, slips og lommetørklær klarer de likevel å se henslengte og kule ut. Fete klokker og solbriller setter prikker over i-en.

Miley Cyrus
15-åringen Miley Cyrus har klart å skape en annet image privat enn hennes alter ego Hannah Monatana. Den 15 år gamle brunetten kjører en sofistikert stil når hun skal være seg selv, og bruker designere som Stella McCartney og Gucci på barneprisutdelinger.

Chris Brown
18-åringen Chris Brown, også kjent som Rihannas ikke-kjæreste, gjør som stilikonet Pharrell og blandet hip hop street style med eksklusive snobbeklær. Resultatet blir trendy og kult.

Daniel Radcliffe
Det er ikke bare i karrieren Daniel våger å ta sjanser. «Harry Potter»-stjernen er ikke redd for å skille seg ut klesmessig heller. Det krever sitt å kunne bære en farget dress med selvsikkerhet og verdighet, men 18-åringen klarer det med glans.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les mer om mote her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere