RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De sykeste hattene

Foto: Tony Clark / Splash News (Tony Clark / Splash News)
Sist oppdatert:
Prinsesse Beatrices bryllupshatt blekner i forhold. Se Ascot-hattene her.

(SIDE2:) Hva med en sort svane, eller en hvit fredsdue?

Så hatten passer
Alt var tydeligvis lov da Royal Ascots «Damenes dag» gikk av stabelen torsdag. Tilstede var Kate Middleton, dronning Elizabeth, hertuginne Camilla og prinsessene Beatrice og Eugenie. Førstnevnte fikk så hatten passet bokstavelig talt under prinsebryllupet i mai da hun stilte i denne hatten.

Tok kritikken til seg
Kreasjonen var av en slik art at prinsessen måtte ta den av i kirken fordi den skygget for utsikten til de som satt bak henne. I etterkant har hun solgt hatten for et godt formål og Beatrices hatt solgte for 81.000 pund som gikk til et veldedig formål.

Den som ler sist, ler kanskje best.

Dog virket det som om prinsessen hadde tatt den lattermilde kritikken til seg. På Ascot stilte hun i en hatt som var mildt sagt dempet og i forhold til mange andre, nesten kjedelig, hatt.

Kjedelig er ikke ordet man kan bruke om mange andres kreasjoner. Her var alt fra enorme kunstverk av «kruseduller» til overdådige blomsterbed, dyr og tekanner.

SE ALLE HATTENE UNDER

4332


Eks-prostituert og slåsskamp
The Daily Mail påpeker at Royal Ascot, med sine spesielle gentlemansregler og regler for påkledning har fått seg en trøkk i år.

Ikke bare var tidligere glamourpiker som Helen Woods tilstede, skriver avisen. Enkelte karer glemte også flosshatten og det fantes til og med menn med tatoveringer i ansiktet på veddeløpsbanen.

Uti den regntunge dagen brøt det også ut slåsskamp blant en gjeng velkledde herrer, noe som er helt uhørt på en slik dag som skulle hylle damene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere