Gå til sidens hovedinnhold

De syv datesyndene

Dette er hva du bør vite å unngå.

(SIDE 2): Når du dater er det enkelte ting du bare ikke skal gjøre. Side 2 gir deg de syv dødssyndene eller «datesyndene» du kan gjøre når du er sammen med den du liker. Dette er noe du må vite, men for all del, unngå å gjøre.

Datesynd 1: Sex med en eks
Enten det dreier seg om en eks-kjæreste, eks-mann, en tidligere one-night eller hva som helst du har vært med tidligere; hold deg unna!

Sterke følelser kommer lett til overflaten igjen, og sex fører hormoner rundt i kroppen som (skrekk og gru) kan få deg til å bli forelsket igjen.

Du begynner å tenke på han, på de bra periodene, romantisere og tenke på hva som kunne ha skjedd om han ikke rotet med bestevenninnen din... Slutt med en gang! Det finnes flere fisk i havet.

Datesynd 2: Å la noen eie nakenbilder av deg
Selv om det kan være spennende å la seg avfotografere i fødselsdrakten vær sikker på at du, og ingen andre har tilgang på bildene i etter tid.

Dette kan slå tilbake på deg i stor skala. For all del, sørg for å ikke la noen ha bilder av deg lagret på mobilen, før du vet ordet av det havner de på internett og foreldrene dine ser de.

Datesynd 3: Gå på do foran en du liker
Selv om det er bra at man kan være avslappet sammen med noen, er det visse ting man holder for seg selv. Dette er spesielt sant når det kommer til bruk av toalettet.

Det er ingen argumenter i hele verden som rettferdiggjør behovet for å gå på do foran kjæresten. Enkelte ting er rett og slett unødvendig å dele, bildet av deg mens du gjør nummer to topper denne listen.

Datesynd 4: Skrive et brev hvor du legger ut om dine innerste tanker til eksen
Noe av poenget med å gå hver til sitt, er man gjør akkurat det, går bort fra hverandre. Skriver du derimot et brev vil dette gå i veien for akkurat det, og gjøre deg sårbar.

Om det er meningen at dere skulle være sammen, og den andre personen vil ha deg tilbake, la hun/han ta det første skrittet.

Datesynd 5: Å fake en orgasme
Dette kan ikke understrekes nok for jenter: Aldri fake en orgasme, selv om alt du ønsker å gjøre han glad. Det du egentlig gjør da er å undertrykke din egen nytelse og gir han en falsk heltestatus.

Bare tenk på hvordan hans selvtillit vil bli helt knust om han noen gang finner det ut.

Pass på for faking kan fort bli en vane og ødelegge for deg om du noen gang ønsker å nå klimaks. Det er du som taper på det uansett, faking med andre ord poengløst. Ikke gjør det.

Datesynd 6: Å dumpe venner for kjæresten
Vi har alle hatt den vennen som alltid forsvinner når han eller hun har en kjæreste. Du ser aldri noe til personen før det plutselig blir slutt med kjæresten, og du må være en skulder å gråte på helt til det dukker opp en ny flamme.

Om du selv er skyldig i å ha dumpet venner for kjærester, så bør du tenke nøye etter om en kjæreste er viktigere enn vennekretsen. Dumper du vennen for en kjæreste ordner du deg et giftig enveis-vennskap.

Du kan heller ikke forvente at vennene ønsker å ha kontakt med deg når du plutselig er blitt singel igjen.

Datesynd 7: Beholde kontaktnummeret til eksen
Etter du tilfeldigvis «mistet» tannbørsten hans i toalettet, er det første du bør gjøre etter et skittent brudd er å fjerne han fra din radar.

Det betyr slett alt av kontaktinformasjon fra mobilnummer til e-post adressen og slett han/henne som facebook-venn og i alle fall som MSN-kontakt.

Å slette all kontakt er, uansett hvor vanskelig det måtte være, selve nøkkelen til å komme over han.

(Kilde: iVillage.com)

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto