*Nettavisen* Nyheter.

De tøffeste dingsene fra Vegas

Se de tøffeste og rareste dingsene fra syndens by.

LAS VEGAS (Nettavisen): I forrige uke ble verdens største forbrukerelektronikkmesse arrangert i Las Vegas med rundt 140.000 deltakere.

Nettavisen var selvfølgelig tilstede og vi brukte svært mye tid på å finne de skjulte godbitene som normalt sett ikke får de store oversiktene, men som kanskje er vel så spennende som en flatskjerm på 150 tommer.

Alt er litt bedre
Årets kanskje mest fremtredende trender er at de store selskapene nå begynner å perfeksjonere seg på produksjon av dagligdagse produkter. Det handler ikke lenger bare om å gjøre flatskjermene litt større, eller sette på enda en unødvendig tilleggsfunksjon som ingen bryr seg om. I stedet fremstår produktene som litt større hvis de er store, litt tynnere hvis de er tynne - og litt mindre hvis de er små.

Men først og fremst så er de mye bedre. Dette legger vi særlig merke til på flatskjermene. På årets messe er flatskjermene nemlig mer lyssterke enn noen gang – og ikke minst har en mye, mye bedre kontrast enn vi har sett før.

Første av to bildespesilaer
Men altså, i denne første av to bildespesialer fra verdens største forbrukerelektronikkmesse tar vi ikke for oss verken nyheter om kontraster eller lysstyrke. Her er det sære dingser for (nesten) alle pengene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag