De utfordrer gullrekka

Foto: (TV 2)

«Norske Talenter» møter hard konkurranse fra sportstalentene i «Mesternes mester»

13.02.09 18:11

(SIDE2:) Rundt en million nordmenn har hver fredag i det siste fulgt Gøran Sørloth & Co som har kjempet mot hverandre i NRKs «Mesternes Mester».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nå brisker TV 2 seg å sender en av vinterens store satsinger på nøyaktig samme tidspunkt.

Tøff konkurranse
- Det blir utvilsomt tøff konkurranse, så det blir spennende, sier Katrine Wergeland, informasjonsmedarbeider i TV 2. Hun vet ikke helt hva man kan vente seg av seertall for kveldens premiere.

- Det er vanskelig å spekulere i tallene siden «Mesternes Mester» har gått så lenge, med så høye seertall. Men vi håper og tro at seerne vil se «Norske Talenter» i år også. Vi har mye moro å by på, lover hun.

Og at Norge er fylt med en hel mengde spektakulære, rare, fantastiske og særegne talenter, fikk vi bevist i forrige runde av «Norske Talenter».

Fra Bergen
Hvem husker vel ikke rockering-gutten, jenteduoen som spilte på glass, hallingdanserne i Frikar og de samiske rapperne i Duolva Duottar?

De som så de innledende rundene i fjor vet at Norge også er fylt med folk helt blottet for talent, men som fortsatt stiller opp i konkurransen, noe som uten tvil gjør de første episodene meget underholdende.

Over 2000 mennesker meldte seg på årets utgave og den første audition finner sted i Bergen

Hummer og kanari
Det er tydelig at bergenserne ikke er det folkeslaget som kvier seg mest for å stå på en scene. Her stiller både store og små opp for å bli bedømt av Thomas Giertsen, Mia Gundersen og Jan Fredrik Karlsen i juryen.

Vi får møte blant annet Mimmi som skal imitere prinsesse Märtha Louise, Maxmillian som skriver dikt, Henrik som danser, Laila som synger, Dim tran som spiller piano og de sjarmerende gamlegutta i Bergen Munnspillorkerster.

Se gutta her

HTML EMBED
video_embed(12145,1);

TV 2 har holdt auditions i Bergen, Stavanger, Oslo og Trondhjem, og etter auditionrundene er det klart for direkte sendinger av semifinalene. Programleder er Pia Lykke og Sturla Berg-Johansen.

Se Norske Talenter på TV 2 fredager klokken 20:00

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.