RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De verste julegavene

Foto: Jens Kvale/Scanpix
Sist oppdatert:
Dette ønsker vi oss IKKE til jul

(SIDE2):Treningsutstyr/gavekort til et treningssenter
Dette funker BARE om du vet at mottakeren er en skikkelig sportsentusiast, og at dette er noe vedkommende virkelig ønsker seg. Men hvis ikke kan dette være ganske støtende og føles som en indikasjon på at det er på tide å begynne å trene. Da smaker ikke marsipangrisen like godt lenger..

Ting du fikk av noen andre i fjor(spesielt om de er gravert)
Vi har hørt historien om hun som ga bort en juicepresse som hun hadde fått i gave året før. Dessverre var det ingen som så at det stod; takk for innsaten, Ingrid! på juicekoppen før onkel Arne satt med den i fanget.

Et godt tips er å ikke gi bort noe som er gravert i det hele tatt. Da er det bedre å gi med et gavekort på at det kan graveres om man vil- ellers er dette en gave det blir vanskelig å bytte, og enda vanskeligere å gi videre.

Sexleker
I hvert fall ikke om det skal åpnes foran foreldre og eventuelle besteforeldre.

Antirynkekrem(eventuelt middel mot sorte prikker)
Om vedkommende du skal gi gaven til sliter med uren hud, er oddsen for at de vet dette selv overhengende. Da hjelper det ikke å få det påpekt foran alle sine kjære på selveste julaften.

LES OGSÅ:Årets beste julegave?

Lavkarbo-kokebok fra Fedon
Uansett hvor mye julesøyfer og nissepapir du pakker denne inn med, er beskjeden ganske klar.

Bråkete leker
Det kan være fristende å gi bort et trommesett til den lille nevøen din. Men foreldrene hans blir nok ikke like fornøyde. Og selv om dette er litt av moroa, må du regne med tjenesten blir gjengjeldt når du selv får barn.

Noe du egentlig ønsker deg selv, og du håper du vil få tilbake
Prøv å sette nestekjærligheten foran selvpleien i juletiden.

Klær i for stor strørrelse-eller for liten
Dette er kjipt uansett. Spesielt viktig er dette hvis du tenker å kjøpe undertøy til dama. Da skal du i såfall være heelt sikker på størrelsen. En annen feil de fleste menn gjør er også å kjøpe undertøy som er litt for trashy. Prøv å tenke hvor gøy du hadde synes det hadde vært å få en mannetanga i skinn..

Duppeditten
Det er en i hver familie; et mannlig medlem som det hvert år er et slit å finne en passende julegave til. Løsningen er enkel; duppeditten. Men hvem ønsker seg egentlig en autentisk steinpoleringmaskin?

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

The fan
Det virker så greit; broren din er overinteressret i golf. Så hvorfor ikke gi bort en GPA-godkjent golfball, eller et sengesett med bilde av Tiger Woods. For det første tenker alle andre som kjøper gave til ham akkurat det samme og han vil ende opp med endeløse mengder av Tutta-håndklær og golfartikler. For det andre, om man er en ekte entusiast er oddsen for man skaffet seg dette allerede, ganske høy.

Hårblekingskrem til ansiktet
Hadde du blitt glad?

Noe praktisk
Søsteren din har akkurat flyttet for seg selv. Men om hun ønsker seg en Ipod, ikke kjøp en koffert med bestikk bare fordi du synes dette er mer praktisk. Hva med noe å kjøpe noe folk virkelig ønsker seg?

Julepynt
Face it; etter julaften er julen over. Under dette punktet hører også med: boxere med snømenn og slips med julenisser.

Hvis du fortsatt ikke har peiling, er det beste tipset; kjøp noe som lett kan byttes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere