*Nettavisen* Nyheter.

De verste kjendisbaby-navnene

Kjendiser kaller ungene sine mye rart.

02.01.08 21:02

(SIDE2): Det er nok ikke alltid like enkelt å være barn av kjendiser, og bedre blir det ikke når opphavet velger gi sine avkom de rareste navn.

U2-fenomen
U2-gitarist David Howell Evans kaller seg aller helst The Edge og ser tilsynelatende ut til å foretrekke tullenavn. Han har i hvert fall valgt å kalle en av døtrene sine for Blue Angel. Det samme smakløse fenomen virker å henge ved hans bandkollega Bono som syntes Memphis Eve var et passende navn for en av de to døtrene hans.

Superbarn
Nicolas Cage er tydeligvis fan av tegneserier og forandret i sin tid sitt eget etternavn fra Coppola til Cage etter Marvel-karakten Luke «Power man» Cage. Det kommer dermed ikke som noen overraskelse at skuespilleren har valgt å kalle sin to år gamle sønn for Kal-El, supermanns opprinnelig Krypton-navn.

I morra
Jason Lee, best kjent fra TV-serien «My Name Is Earl», har nok vært i det lattermilde hjørnet i de t han forærte sønnen navnet Pilot Inspektor da han kom til verden 28. September 2003. Også skuespilleren Rob Morrow kan se ut til å ha hatt humoristiske baktanker da ungen ble døpt Tu...

Måne og Muffin
Hører man etter på tekstene til Frank Zappa, blir man ikke særlig overrasket over at mannen kan komme opp med et rart navn eller to. Det musikalske geniet har således kalt to av barna sine for Moon Unit og Diva Thin Muffin.

Side2 snakket for øvrig med sønnen Dweezil i høst. Les Guide til Frank Zappa.

Se flere latterlige navnevalg her!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag