*Nettavisen* Nyheter.

De villeste mest sexy T-skjortene

T-skjorter finnes i alle mulige utgaver, fra morsomme, motbydelige og rare til sexy, streite og merkelige. Vi har plukket ut gode eksempler på nettet.

02.01.08 17:30

(Side2:) T-skjorten har vært et moteplagg helt siden amerikanske soldater dro med seg hjem plagget fra andre verdenskrig. Lenge var det helt hvite T-skjorter som var det klart mest populære, men etter at man begynte å trykke motiver på skjortene har det virkelig tatt av.

Nå finnes det T-skjorter med omtrent det man kan drømme om påtrykt. Alt fra morsomme til sære og rare ting. Vi har plukket ut noen gode eksempler fra nettet.

Ikke bare skjorta
Noen T-skjorter blir bedre av at riktig person har de på seg. Slik som Christina Aguilera med Deep Throat eller Anna Nicole Smith med looking for daddy.
Se T-skjorter med riktig person her

Ellers kan du jo kikke på denne skjorta som sjekker om det er trådløst Internett i nærheten, disse utrolig nerdete T-skjortene eller hva med de 10 beste Star Wars-skjortene?

Butikker
Det finnes også en haug med butikker som selger alt mulig av T-skjorter. Vi har plukket ut noen av de beste på nettet:

Tshirthell.com

Probat

T-shirtking

Blogger om T-skjorter
Det er knapt en ting i verden det ikke finnes en blogg om, og T-skjorter er intet unntak. Her er de mest populære på nett:

Tcritic

Tshirtblog

I Love Your T-shirt

Tshirt Island

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag