RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Debuterte på landslaget

Sist oppdatert:
Både Mostafa Abdellaoue og Harmeet Singh fikk sin a-landslagsdebut da Norge spilte uavgjort mot Danmark søndag.

Vålerenga-spillerne spilte de siste 45 minuttene på Rajamangala Stadium i Bangkok. Danmark tok ledelsen etter 70 minutter da Simon Christoffersen headet inn 1-0 på bakre stolpe. Ni minutter senere sikret Tarik Elyounoussi uavgjort da han fikk kjempetreff fra 20 meter.

- Jeg synes vel kanskje vi var nærmest. Vi var gode 35 minutter i førsteomgang. Da hadde vi full kontroll og skapte litt fremover. Så ble vi nok lurt av krefter, døgn og varme, så mange ble slitne. Det ble litt hawaii i andreomgang, men alt i alt er jeg tålig fornøyd med hva vi presterte, sier landslagssjef Egil Olsen til TV2 Sporten.

- Det er alltid morsomt å ta med seg poeng. Det synes jeg vi fortjente, i alle fall utifra førsteomgang. Det så ut som om danskene skulle ro det i land og begynte å trille ball, men vi kom tilbake og avsluttet best.

Han fikk se flere spillere som viste seg frem på en god måte.

- Det var mange som viste seg frem og byttene var positive. Det var morsomt, og det var i alle fall ingenting å si på viljen og entusiasmen, sier Drillo.

Norge møter Thailand klokken 13.00 på onsdag, før Sør-Korea venter på lørdag.

Danmark - Norge 1-1 (0-0)
Rajamangala Stadium, Bangkok

Gule kort: Vegar Eggen Hedenstad, Norge og Jores Okore, Danmark

Mål: 1-0 Simon Makienok Christoffersen (70.min), 1-1 Tarik Elyounoussi (79.min)

Norge: Rune Almenning Jarstein - Espen Ruud, Tore Reginiussen, Even Hovland, Lars-Christopher Vilsvik (Vegar Eggen Hedenstad 46.min) - Tarik Elyounoussi, Markus Henriksen (Magnus Wolff Eikrem 75.min), Ruben Yttergård Jenssen (Magnus Lekven 85.min), Simen Brenne (Harmeet Singh 46.min), Alexander Søderlund (Valon Berisha 62.min) - Thomas Sørum (Mostafa Abdellaoue 46.min)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere