*Nettavisen* Nyheter.

Debuterte på landslaget

Både Mostafa Abdellaoue og Harmeet Singh fikk sin a-landslagsdebut da Norge spilte uavgjort mot Danmark søndag.

15.01.12 14:41

Vålerenga-spillerne spilte de siste 45 minuttene på Rajamangala Stadium i Bangkok. Danmark tok ledelsen etter 70 minutter da Simon Christoffersen headet inn 1-0 på bakre stolpe. Ni minutter senere sikret Tarik Elyounoussi uavgjort da han fikk kjempetreff fra 20 meter.

- Jeg synes vel kanskje vi var nærmest. Vi var gode 35 minutter i førsteomgang. Da hadde vi full kontroll og skapte litt fremover. Så ble vi nok lurt av krefter, døgn og varme, så mange ble slitne. Det ble litt hawaii i andreomgang, men alt i alt er jeg tålig fornøyd med hva vi presterte, sier landslagssjef Egil Olsen til TV2 Sporten.

- Det er alltid morsomt å ta med seg poeng. Det synes jeg vi fortjente, i alle fall utifra førsteomgang. Det så ut som om danskene skulle ro det i land og begynte å trille ball, men vi kom tilbake og avsluttet best.

Han fikk se flere spillere som viste seg frem på en god måte.

- Det var mange som viste seg frem og byttene var positive. Det var morsomt, og det var i alle fall ingenting å si på viljen og entusiasmen, sier Drillo.

Norge møter Thailand klokken 13.00 på onsdag, før Sør-Korea venter på lørdag.

Danmark - Norge 1-1 (0-0)
Rajamangala Stadium, Bangkok

Gule kort: Vegar Eggen Hedenstad, Norge og Jores Okore, Danmark

Mål: 1-0 Simon Makienok Christoffersen (70.min), 1-1 Tarik Elyounoussi (79.min)

Norge: Rune Almenning Jarstein - Espen Ruud, Tore Reginiussen, Even Hovland, Lars-Christopher Vilsvik (Vegar Eggen Hedenstad 46.min) - Tarik Elyounoussi, Markus Henriksen (Magnus Wolff Eikrem 75.min), Ruben Yttergård Jenssen (Magnus Lekven 85.min), Simen Brenne (Harmeet Singh 46.min), Alexander Søderlund (Valon Berisha 62.min) - Thomas Sørum (Mostafa Abdellaoue 46.min)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag