RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deep Seas inntjening øker

Sist oppdatert:
Deep Sea Supply fikk et klart hopp i den daglige inntjening i desember i det flere av fartøyene har gått inn på bedre kontrakter
Nytt: Kommentarer fra selskapet

Det viser den månedlige oppdateringen fra supplyrederiet. Deep Sea Supply melder i dag at de hadde bruttoinntekter på 173.000 kroner pr. dag i desember.

Til sammenligning lå inntjeningen i november på 147.000 kroner pr. dag.

I desember var total off hire 12 dager forbundet med en planlagt dokking.

- Det som ligger bak økning er økt inntjening for fartøyet Sea Lynx i Nordsjøen, og at to av våre enheter som går i Australia har kommet inn på nye certepartier med rater som reflekterer dagens gode rater, sier finansdirektør Finn Amund Norbye i Deep Sea til iMarkedet.no

Norbye peker også på at off hire for flåten ble redusert i desember.

Deep Sea melder samtidig at obligasjonslånet på 200 millioner kroner, som selskapet informerte om i forrige måned, vil refinansiere selskapets mezzaninelån. Det er ventet å gi en årlig besparelse på 10,5 millioner kroner effektiv fra 1. februar 2006.

- Vi jobber nå med fullføringen av obligasjonslånet som vil gi disse besparelsene. Vi er veldig glad for at de har klart å få det på plass, sier Norbye.

Deep Sea har i dag en flåte på seks ankerhåndteringsfartøyer som ble kjøpt av amerikanske Tidewater tidlig i fjor. AHTS’ene er bygget ved norsk verft i 1998 og 1999.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere