RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deler av Ullevaal stenges

Sist oppdatert:
Tilskuere med billetter på stengte tribuneseksjoner flyttes til nye plasser.

Tribuneseksjonene Hafslund Nedre og Bendit Nedre holdes stengt under mandagens seriepremiere mot Viking.

- Vålerenga er leietaker på Ullevaal Stadion og stadionledelsen har foretatt en sikkerhetsvurdering i forhold til snø og is på tribunen. På grunnlag av denne vurderingen må vi forholde oss til at de har besluttet å stenge to tribuneseksjoner av sikkerhetshensyn, forklarer arrangementssjef Frida Blomgren til vif-fotball.no.

- Vi har planlagt som vanlig og nå fått beskjed fra Ullevaal Stadion om stenging av disse tribuneseksjonene. Vi ønsket i utgangspunktet selvsagt å ta i bruk hele stadion, men når dette er umulig må vi forholde oss til det, sier Blomgren.

Utenfor Vålerengas kontroll

Ullevaal Stadion har kommunisert at det er umulig å få ryddet tribuneseksjonene for snø og is slik at det blir trygt å ferdes der for tilskuerne.

- Dette er dessverre helt utenfor vår kontroll, men vi spør oss selv om Ullevaal Stadion hadde stengt av tribuneseksjoner hvis det var en landskamp som skulle arrangeres, sier administrerende direktør Pål Breen om saken.

- Det er Ullevaal Stadion som er ansvarlige for å ha arenaen klar til våre kamper, og som leietaker har vi dessverre lite vi skulle sagt i situasjoner som denne.

Tribuneseksjonene som stenges tar rundt 6.000 tilskuere og det var forhåndssolgt rundt 8.300 billetter torsdag ettermiddag. Dermed er det over 10.000 billetter tilgjengelig til mandagens kamp.

De som har kjøpt billetter til Hafslund Nedre får tilgang til Postbanken Øvre. De som har kjøpt billett på Bendit Nedre flyttes til VG Øvre.

Matta tar form

Sol og litt varmere temperaturer har gjort at den nye Ullevaal-matta tar form. Gresset ser bra ut før årets første kamp. Med den nye banemesteren i spissen jobbes det kontinuerlig for å få banen i optimal stand før sesongstart, med blant annet full undervarme og lysbehandling.

Kjøp billetter her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere