RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deler av ungdomsskole totalskadd i brann i Lindesnes

Sist oppdatert:

Deler av skolebygningen er totalskadd, men ingen elever eller ansatte kom til skade da Lindesnes ungdomsskole ble rammet av en kraftig brann onsdag ettermiddag.

Alle elevene ble trygt evakuert og brannvesenet måtte sette alle kluter til for å få slukket flammene på skolen. Brannen ble meldt inn ved 15-tiden. Drøyt to timer senere var brannen i hovedsak slukket, selv om brannvesenet fortsatt ville ha vakt på stedet utover kvelden.

Operasjonsleder Atle Loven i Agder politidistrikt avviste onsdag ettermiddag spørsmål om hva som var årsaken.

– Vi vil først uttale oss om brannårsak når vi har uført den nødvendige etterforskning, både taktisk og teknisk, sier Loven.

Skolens gymsal betegnes som totalskadd, mens øvrige deler av skolebygningen skal ha sluppet unna de verste skadene.

– Gymsalen er etter alt å dømme totalskadd, men et brannskille mellom gymsalen og det ordinære skolebygget, har trolig reddet resten av skolen, sier brannsjef i Brannvesen Sør, Jon Inge Aasen, til avisa Lindesnes.

Politiet meldte ved 16-tiden om kraftig brann og røykutvikling i skolebygningen på Vigeland. Samtidig ble kjent at politiet også evakuerte et nabohus til skolen på grunn av røyken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere