RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deler ut 25 prosent av Ship Finance

Sist oppdatert:
Frontline regner med å distribuere rundt 25 prosent av spin-off-selskapet Ship Finance til Frontlines aksjonærer. Ship Finance ventes notert i USA 17. juni
Frontline melder i dag at selskapet har søkt om å få registrert aksjene i det skipseiende selskapet Ship Finance for notering på New York-børsen.

Samtidig meldes det at Frontline venter å distribuere rundt 25 prosent av Ship Finance-aksjene til aksjonærene til Frontlines aksjonærer. Aksjonærene får en Ship Finance-aksje for hver aksje i Frontline.

Opprinnelig hadde Frontline indikert rundt 20 prosent, men i i et prospekt for selskapets obligasjonslån var det indikert omkring 40 prosent.

I dagens melding fremgår det også at det ventes at aksjen blir notert på børsen i New York 17. juni.

Ship Finance har overtatt 46 av Frontlines stortankskip, samt opsjon på å kjøpe ytterligere en VLCC innen utgangen av året.

Det nye rederiet er i sin helhet styrt og forvaltet av Frontline og Frontline Management, med skipsreder John Fredriksens nærmeste medarbeider Tor Olav Trøim i spissen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere