Delta i vår Terminator 3-konkurranse

Kristanna Loken og Arnold Schwartzenegger i Terminator 3.

Kristanna Loken og Arnold Schwartzenegger i Terminator 3. Foto: Colombia TriStar

Om ikke lenge kommer ”Terminator 3 - Rise of the machines”. Her kan du vinne en pakke med DVD-er og råtøffe effekter.

Ti år er gått siden John Connor bidro til å forhindre dommedag og redde menneskeheten fra masseødeleggelse. Nå er han 25 år gammel og lever bevisst på siden av det etablerte samfunnet. Det vil si uten hjem, uten kredittkort, uten telefon, uten jobb. Det finnes ingen spor av hans eksistens, og i teorien er det derfor ingen mulighet for at det enorme nettverket til Skynet kan spore ham opp. Skynet er det hyperteknologiske og langt utviklede nettverket av maskiner som en gang forsøkte å drepe ham og erklære menneskeheten krig.

Men ut av fremtidens skygger stiger en T-X, Skynets siste, mest sofistikerte cyborg og drapamaskin til nå. T-X sendes gjennom tid og rom for å fullføre jobben hennes forgjenger, T-1000, ikke klarte, og denne maskinen er like utholdende, sterk og avansert som dens menneskelige forkledning er vakker.

Nok en gang blir John Connors eneste håp den originale, etter forholdene noe gammeldagse Terminator som en gang også var i Skynets tjeneste og forsøkte å drepe foreldrene hans. Sammen må de overvinne den teknologisk overlegne T-X og på ny forhindre den overhengende trusselen om dommedag, dagen da maskinene overtar makten.

Konkurranse
Vi har en pakke som består av T3-kortholder, T3-genser, T3-lue, T3-genser og selvsagt T3 på dobbel DVD. For å være med i trekningen av denne godbiten må du svare på følgende spørsmål:

I tillegg til Terminator-filmene har James Cameron laget godfilmer som ”Strange Days” og ”Aliens”. Men hva heter den første filmen hans fra 1978.

Svaret sender du til gaute.tyssebotn@tv2.no med ”T3” i emnet innen torsdag 4. desember.

Premien er levert av nettbutikken playx.no Der kan du kjøpe ”Terminator 3 - Rise of the machines” fra og med 3. desember.

NB: Husk å skrive ”T3” i emnet på svarmailen din.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.