RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Delte meninger om Aker Kværner-tall

Sist oppdatert:
Investorene Øystein Stray Spetalen og Gambaks Jan Eiler Fleischer er fornøyd med utviklingen til Helge Lund (bilde)& Co. i Kværner. Den ledende Aker Kværner-analytikeren Rachid Bendriss i Carnegie er imidlertid skuffet
Investoren Øystein Stray Spetalen skamroser Aker Kværner-ledelsen i Dagens Næringsliv. Han mener konsernsjef Helge Lund & Co er de eneste som kan redde selskapet.

– Dette er ordentlig flinke folk. Hvis disse ikke får det til, så er det ingen som får det til, sier Spetalen til avisen.

Også Gambak-sjef Jan Eiler Fleischer mener at Kværner viser god fremdrift.

– Jeg har tidligere stilt spørsmål om vi kan stole på Kværner- edelsen. Svaret er nå; Ja, vi kan stole på dem. Dette var en forbilledlig presentasjon, sier Fleischer.

Den ledende Aker Kværner-analytikeren Rachid Bendriss i Carnegievar imidlertid skuffet. Han trakk særlig frem skuffelsen i resultatutviklingen innen olje- og gass-området i første kvartal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere