Gå til sidens hovedinnhold

Demo til «FIFA World Cup 2010»

Begynner du å bli klar for VM? Nå kan du få en tidlig start.

Mellom 11. juni til 11. juli vil nok manges verden stå stille. Da arrangeres nemlig fotball-VM i Sør-Afrika, og turneringen blir nok like spennende og engasjerende som alltid.

Det er selvsagt mye spennende fotball som går av stabelen før den tid, blant annet i spillform. 29. april slippes nemlig «2010 FIFA World Cup»-spillet fra Electronic Arts. Her kan du føre hvem som helst til VM, ja til og med Norge.

Ifølge en pressemelding fra EA får vi en demo av spillet i løpet av dagen, både på Playstation Network og Xbox Live. Her kan du kose deg med enten den regjerende europamester Spania eller verdensmester Italia.

Mer fra Gamer.no:

Du kan prøve ut et alternativt toknappers kontrollsystem, samt lagre og dele klipp av lekre mål og merkverdige hendelser på EA Football World.

Vi testet spillet på Stamford Bridge i januar, og det ble tidlig klart at vi ikke kan forvente oss kvantesprang med «2010 FIFA World Cup». Høydepunktet blir nok mulighet til å vinne VM på nett, akkurat den biten av spillet kan bli svært spennende. En litt roligere keeper skader heller ikke.

Reklame

Best i test påskeegg 2021

Kommentarer til denne saken