RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den årlige gladmeldingen fra Northern Offshore(Ny)

Sist oppdatert:
Oljeselskapet ChevronTexaco har igjen forlenget kontrakten på John Fredriksens og Northern Offshores produksjonsriggen Northern Producer
ChevronTexaco har under den pågående kontrakten for produksjonsriggen forlenget den med ett år med virkning fra 4. januar 2004.

Riggen er dermed sikret arbeid frem til utgangen av 2004.

Det melder selskapet.

Kontraktsforlengelsen er den første gladnyheten fra det skakkjørte riggselskapet siden juli i fjor, da forrige forlengelse ble meldt for en periode på seks måneder. Chevron Texaco sitter med ytterligere tre opsjoner på 12 måneder hver etter dagens melding.

Selskapet sliter med å innfri sine låneforpliktelser, og måtte to ganger i fjor benytte "grace"-perioden på en måned for å klare rentebetalingene på sin obligasjonsgjeld. Selskapet fikk på plass kortsiktige tiltak i fjor høst, og disse forfaller i februar.

I tillegg til produksjonsriggen Northern Producer som produserer olje på Galley-feltet på britisk sokkel, så eier Northern Offshore en borerigg og fire konvensjonelle boreskip. Alle disse enhetene ligger i opplag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere