*Nettavisen* Nyheter.

Den beste overtidsmaten

Går det i pizza og burgere når du skal jobbe overtid? Bestill sunn mat istedenfor da vel.

08.03.07 09:55

(SIDE2):Real sunn mat
RealFood tilsetter ingen kunstige stoffer, sukker eller animalsk fett i sine produkter. Rettene er velegnet for både barn og voksne. Etter avtale kan vitaminer, mineraler eller aminosyrer tilsettes i enkelte retter. Rettene tilberedes fra grunnen av, uten bruk av halvfabrikata, samme dag som de leveres.
Om ønskelig leverer vi mat til din bedrift. Alt fra frokost og lunch til overtidsmat, kan vi lese på RealFood sine hjemmesider.

Sjekk ut utvalget, det ser digg ut syns vi! Eneste minus er at du må bestille til minimum 10 personer.

Sjekk ut: Realfood Catering

Økologisk mat til møtet?
Det økologiske bakeriet Godt Brød lager mat til møtet ditt. Godt Brød tilbyr lunsj og møtemat til bedriftkunder. Som standard tilbyr vi focaccia eller baguette, med valgfritt pålegg. Ring til bakeverkstedet og få noen forslag.

Sjekk ut: Godt brød

Fruktkick
Frukt, nøtter, yoghurt eller en energibar er gode alternativer hvis du ikke har planer om å jobbe overtid hele kvelden og heller spise middag når du kommer hjem.

Matpakke
Det er kanskje ikke så sexy med matpakke men du kan jo oppgradere den litt. En matpakke trenger ikke å bestå av to svette brødskiver med geitost. Spar middagsrestene fra kvelden før eller lag deg en middags-sandwich. For eksempel en «De luxe Dijon sandwich» med røkelaks. Oppskriften finner du her: Art of Taste

Kjøp sunn mat sammen
Gå i butikken og handle inn sunt og godt pålegg som hamburgerrygg, kalkunpålegg, makrell i tomat, roastbeef og masse grøntfor å pynte brødskivene med. Velg skikkelig grovbrød og drikk vann eller fruktjuice til.

Fjordlands middag
Fjordlands ferske middagsløsninger kan du varme i mikroen på jobben. Det fins noen som er sunnere enn andre.

Prøv for eksempel kyllingfilet med ratatouille og potetbåter eller Kokt laks med urtesaus, poteter og babygulrøtter.

Rett i koppen
Noen av ferdig-suppene kan være ok. Alt du trenger er varmt vann. Prøv for eksempel tomatsuppe eller grønnsakssuppe. Kjøp deg et grovt rundstykke med lettsmør ved siden av.

LES MER OM HELSE, TRENING OG VELVÆRE HER

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.