RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den fantastiske filmframtiden

Hvis du trodde at dette året ble stort med Shrek 2, Van Helsing og Spider-Man 2 kan du bare glede deg til 2005. Her er filmene som vil gjøre 2005 til tidenes filmår.

Under har vi laget en liste over de 10 filmene som kommer i 2005 vi gleder oss aller mest til. Vi tror du vil gjøre det samme.

1. Star Wars III

La gå, Phantom Menace var dårlig, oppfølgeren ett hakk bedre - og det skal bli spennende hva Lucas kommer med her. Uansett: En film du garantert MÅ se.

2. Batman: Intimidation

Regissør Christopher Nolan laget Memento og den amerikanske Insomnia. Nå skal Christian Bale (American Psycho) spille Batman og Michael Caine som butleren Alfred....vi gleder oss.

3. Indiana Jones IV

Manuset er skrevet av Frank Darabont som også skrev manuset til Shawshank Redemption og Den Grønne Mil. Han skrev også om mye av manuset til Saving Private Ryan. De to andre fyrene som jobber på filmen heter Steven Spielberg og George Lucas, men de er mer ukjente spør du oss.

4. Pirates of the Caribbean 2

Hei hå og en flaske med rom!

5. Ghost Rider

Nok en tegneserie som blir film. Nicolas Cage i hovedrollen.

6. De Fantastiske Fire

ENDELIG! Mark Frost skriver manus, og han har skrevet manuset til Twin Peaks tidligere... (sammen med en viss David Lynch)

7. Robots

Tegnefilm! Med Ewan McGregor og Mel Brooks som stemmer.

8. Cars

Pixar! (Toy Story, Finding Nemo)

9. Kingdom of Heaven

Ridley Scott lager storfilm om korstogene til Jerusalem. Orlando Bloom i hovedrollen, og større budsjett enn Gladiatoren.

10. King Kong

En fyr som kaller seg Peter Jackson skal filme dette som visstnok skal være en nyinnspilling av en gammel film. Ja, ja, en britisk skuespiller som heter Ian McKellan skal etter ryktene spille i den sammen med noen filmselskapet kalte Naomi Watts. Vi har ingen tro for at noen vil se denne filmen i det hele tatt....

OG:

Charlie og sjokaldefabrikken kommer. Tim Burton regisserer og Johnny Depp spiller hovedrollen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere