RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den første daten er bortkastet tid

Sist oppdatert:
En ny undersøkelse viser at langt fra alle har store forventninger til den første daten. Dersom du i tillegg røyker, er sjansene for en vellykket date enda mindre.

Ifølge en ny undersøkelse som Colgate har gjennomført finnes det en rekke single som ikke ser noen grunn til å glede seg til den første daten. Hele 57 prosent av de som deltok mente at den første daten var bortkastet tid.

Heldigvis er det også noen som har store forventninger til den første daten. 42 prosent opplyser nemlig at de ser på hver date som en sjanse til å møte ”den rette”.

HTML EMBED

Til tross for at mange mener den første daten er bortkastet tid, så opplyser nesten åtte av ti at de bruker 47 minutter på å forberede seg til den første daten, noe som burde tilsi at de fleste likevel har forhåpninger til at det skal skje noe spennende.

I pose og sekk?
Av de spurte opplyser 13 prosent at de ofte planlegger to dater på samme dag. Dermed burde sjansene for å lykkes være dobbelt så store, eller så har de som dobbeltbooker slik enda mindre forhåpninger til den første daten enn hva folk flest har¿

Når deltakerne skulle oppgi hva som var den sikreste måten å sabotere en potensiell romanse på, opplyste fire av ti at røyking var en sikker turn-off. Fem prosent opplyste også at dater som insisterte på å snakke i mobiltelefonen under daten garantert ikke fikk oppleve date nummer to.

Test deg selv
Dating er alltid et hett tema og flere av våre mest populære tester er relatert til akkurat dette. Her er noen av disse testene:

Kommer daten din til å ringe deg?
Dette er for mange selve målet med daten, men mange opplever å vente i evigheter på en telefon som aldri kommer. Her er noen tips.

Ta testen her

Er du aggressiv i sexlivet og liker brannmenn bedre enn unger? Eller er du vimsete og klar for en mr Big hver dag som helst? Ta testen og finn ut hvem du er i suksesserien!.

Ta testen her

Er han den rette?
Ikke godt å si, men kanskje du finner svaret her :)

Ta testen

Er hun den rette?
Et spørsmål som menn stiller ofte ikke tør diskutere med sine kompiser.

Ta testen her

Den store flørteguiden
Valentines Day er på lørdag! Vi gir deg tipsene for å smelte hjerter og vinne noens oppmerksomhet!

[Les mer]

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere