Gå til sidens hovedinnhold

Den mistenkte for voldtekt av norsk kvinne i Thailand pågrepet

Thailandsk politi arresterte mandag kveld en thailandsk mann for å ha voldtatt en norsk kvinne (26).

Mannen som nå er siktet, ble dagen før sluppet ut av fengsel for blant annet narkotikalovbrudd, skriver Bangkok Post.

Politiet har identifiserte den mistenkte som Rewat Hansuwan, en 33 år gammel innfødt fra Khanom-distriktet i den sørlige Nakhon Si Thammarat-provinsen. Han ble arrestert på et motorsykkelverksted nær Thong Sala-markedet på Koh Phangan.

Avisen Khao Sod English melder at han i avhør har innrømmet overgrepet.

Ifølge politiet passet beskrivelsene av den siktede og hans motorsykkel med bildet fra overvåkingskameraet. Her kan han sees kommunisere med den norske kvinnen og hennes mannlige venn før voldtekten skal ha skjedd, skriver Bangkok Post.

Tidligere fortalte den norsk kvinnen at hun var på utkikk etter en tapt lommebok etter å ha deltatt på en halvmånefest natt til søndag. En asiatisk mann på motorsykkel tilbød seg å hjelpe og kjørte kvinnen et stykke på motorsykkelen, før han skal ha stanset og voldtatt henne.

Politiet opplyser at mannen, kun en dag tidligere, var satt fri fra et fengsel på den nærliggende Koh Samui. Her sonet han en dom for besittelse av narkotika og menneskehandel. Den mistenkte ble funnet og pågrepet på et motorsykkelverksted på Koh Phangan mandag kveld thailandsk tid.

Politiet hadde da allerede sikret seg en arrestordre fra domstolen på Koh Samui.

Kommentarer til denne saken