RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den nye 90210-gjengen

JENTENE: Shenae Grimes, Jessica Stroup og Annalynne McCord tar over som jentene i Beverly Hills 90210 - i spinoff-serien 90210. Men kan de toppe Brenda, Kelly og Donna?
JENTENE: Shenae Grimes, Jessica Stroup og Annalynne McCord tar over som jentene i Beverly Hills 90210 - i spinoff-serien 90210. Men kan de toppe Brenda, Kelly og Donna? (Getty Images)
Sist oppdatert:
Kan de nye jentene danke ut Donna, Kelly og Brenda? Sjekk ut den første seriepromoen her!

(SIDE2): Musikken er den samme, men klærne, frisyrene og holdningen er en helt annen. Serien lover mer intriger, mer sex og enda flere hemmeligheter enn den gamle serien som holdt ungdom klistret til skjermen tidlig på 90-tall. «90210» er tilbake i en litt mer glamorøs variant anno 2008, men blir serien lik «The O.C.» bare i ny innpakning?

Se promoen nederst i saken!

Ungdommene er klare
Nå er den nye gjengen klar og noen av ungdommene er kjente fjes fra diverse TV-serier. Shenae Grimes (18), kjent fra kanadiske TV-serier, skal spille en av hovedrollene - nærmere bestemt Annie Mills. Annie flytter sammen med sin adopterte bror Dixon og resten av familien sin fra Kansas til Beverly Hills - der har du Brandon og Brenda. Tristan Wildes som spiller Dixon, er kjent fra suksesserien «The Wire».

De unge skuespillerne har alle hatt småroller i flere serier og en del i filmer. AnnaLynne McCord (20) har hatt en rolle i serien «Nip/Tuck» og skal spille den bortskjemte blondinen og selvsagt en av de mest populære jentene på West Beverly Hills High (der har du Kelly). Jessica Stroup (21) skal spille Silver, hun har hatt småroller i serier som «Grey´s Anatomy» og «Reaper». Rollefiguren Silver er den uavhengige, kule og tøffe jenta i gjengen.

En av gutta spiller ikke akkurat rollen som Steve, men skal vi tro promoen er det ikke langt unna. Michael Steger spille rollen som skoleavisjournalisten - med en paparazzivri.

Mor og lærer
Vi husker svært godt foreldrene til Brenda og Brandon Walsh, ikke så hippe som de andre Beverly Hills-foreldrene, men snille, omtenksomme og selvsagt veldig belærende. Spin off-serien skal selvsagt også ha med foreldre, men denne gangen er de kulere. Kjent fra serien «Under samme tak» kommer Lori Loughlin inn i rollen som den ungdommelige og «moderne» moren som er like kule som sine barn. Lori skal spille moren til Annie Mills, mens Jessica Walter skal spille den fargerike bestemoren Tabitha.

Ryan Eggold, kjent fra «Veronica Mars», er valgt til rollen som den unge, kule litteraturlæreren på skolen som føler tilhørighet til ungdommene.

Donna og Kelly tilbake
I helgen ble det klart at selveste Kelly Taylor, eller Jennie Garth som hun egentlig heter, vender tilbake til den svært populære 90-talls serien om ungdomslivet i Beverly Hills. Denne gangen som rådgiver på West Beverly High.

Hennes bestevenninne Donna, eller Tori Spelling, ønsker også rollen i spin off-serien til «Beverly Hills 90210» som gjorde henne til stor stjerne. Det var hennes nå avdøde pappa, Aaron, som sto bak kjempehiten, men bak den nye serien står TV-selskapet CBS, skriver amerikanske TVGuide.

Se promoen her!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere