RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Getty Images)

Den nye favorittfargen

Sist oppdatert:
Dette blir høstens store motefarge.

(SIDE2:) Bytt ut den «den lille sorte» med den «den lille brune».

Se bildespesial lenger ned i artikkelen.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Trendsetter
Flere av Hollywood-stjernene velger basisplagg og kjoler i brunt. Se for eksempel bare på stilikonet Lauren Conrad. Hun går for en helt enkel brun kjole sammen med et par høye hæler i sort. Med håret nedslått og en liten flette ser hun strålende ut. Hun er et bevis på at det enkle ofte er det beste. Også skuespiller Jessica Alba har blitt forelsket i den nye motefargen. Hun velger likeså gjerne å kle seg i brunt fra topp til tå.

Les også: Dyster sommer i møte

Brunt i butikkene
Det er ikke bare klærne som skal være i brun-toner. Vesker, sko og skjerf i denne fargen blir også stadig mer populært. Som tilbehør passer det fint med smykker i gull, men pass på at det ikke blir for mye. Se bare på kjendisene, de bruker minimalt med smykketilbehør eller rett og slett ingenting til sine brune lekre kjoler.

Her hjemme ser vi at høstkolleksjonene er på full fart inn i klesbutikkene. Der finner vi også mye lekkert i vakre bruntoner. Skinnjakker i brunt vil bli en stor jakke-trend, sammen med grovstrikk preget av ulike brun-nyanser.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

3508

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere