RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den nye luksuschampagnen?

Sist oppdatert:
Rapperen Jay-Z ble vraket av champagne-merket Cristal.

Jay-Z, kjent som kongen innenfor hip-hop musikk, og som nylig giftet seg med Beyonce – er en av verdens største trendsettere. Også når det gjelder hva man skal drikke. I mange av tekstene hans hyller han nærmest Cristal – som alle andre rappere.

Men da øverste sjefen i Louis Roederer, leverandøren av Cristal, gikk hardt ut og hevdet at rapperne gav flaggskipet hans et dårlig stempel og rykte – ble Jay-Z ikke uventet arg.

Les også: Cristal klart for Norge.

Ace of Spades
I hans video, Show me what you got, som filmes fra den franske rivieraen og Monaco – ser vi at Jay-Z blir presentert en flaske Cristal mens han spiller poker. Han vifter den vekk, og illustrerer at dette ikke er godt nok for ham. Kom med noe bedre!

Deretter bringes det inn en koffert hvor det ligger en gullforgylt metallflaske. Flasken, en Armand de Brignac Brut Gold, har en spar som logo – og blir nå kun kalt Ace of Spades.

Les også: Vi tester kjendischampagnen Cristal

Produktplassering?
Luksusbloggere over hele verden var raskt ute og mente at Jay-Z til og med er med på eiersiden av Champagnen – og at dette er produktplassering på aller høyeste nivå. Selv ler han av det hele og avfeier det hele med at han ikke bærer nag til noen, men at Ace of Spades kler hans person bedre enn andre champagne-merker.

Hvordan smaker champagnen?
Dette sies om Armand de Brignac Brut Gold:- Fullstendig kompleks og helhetlig, med en bouquet som er både frisk og levende. Den er kraftig, med distingvert frukt karakter som er perfekt intergrert i champagnen. Et supert og unikt eksempel på en "Prestisje" champagne.

Den fantastiske flasken av gull, er laget av Cattier for motehuset Andre Courreges. Flasken var også godt synlig i Dronning Elizabeth den andre's "Golden Jubilee celebration".

50 kasser i bryllupet
Og apropos bryllup, ryktene forteller at Jay-Z hentet inn 50 kasser med Ace of Spades direkte fra Frankrike da han og Beyoncé feiret seg selv. I underkant av en million kroner for sprudlevannet med andre ord.

Hver flaske er pakket i en sort fløyelsveske og koster 300 dollar per stk.

Se musikkvideoen Show me what you got her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere