RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den perfekte pin-up

Sist oppdatert:
Engelske forskere har kommet fram til formelen for den perfekte side 3-pike.

(Side2): Ved det medisinske senteret Pronostics i Cambridge har man åpenbart bestemt seg for å tabloidisere resultatene.

Lepper betyr ingenting
Ifølge Cambridge Evening News skal forskere her ha kommet fram til formelen for hvordan den perfekte side 3-pike skal se ut. Etter å ha intervjuet flere hundre menn skal de ha endt opp følgende ligning:

S = (kvadratroten av (0.4c - Hd(1 - FL / FW)) + (kvadratroten(Bw)) - (BL(T + e0.33a + WH))

Leder for dette grensesprengende studiet, Dr David Grainger, sier til avisen at den perfekte pin-up bør ha store pupper, men at det ikke bare er størrelsen som teller. Form betyr enda mer.

- Mer interessant er hvilke faktorer som ikke er med i formelen. Lepper, for eksempel, hadde nesten ingen betydning i det hele tatt. Faktisk var ingenting ved nesa eller munnen viktig for sexappellen. Hvilken munn eller nese som helst kan være sexy så lenge resten er bra, sier Grainger.

Ikke for høy
Første halvdel av formelen skal beskrive ansiktet der FL og FW utgjør lengde og bredde. Konklusjonen var at menn foretrekker runde ansikter og små panner. Når det gjelder øyenfarge (C) likte flesteparten mørkere nyanser.

Den andre delen av formelen tar for seg den perfekte kropp og dens lengd (BL) og bredde (BW), representert ved brystene. Den overordnede regel er at jo større jo bedre, men det betyr også en del med en smal midje (W), smalere hofter (H), mindre brystvorter (a) og at kvinnen ikke er for høy (T).

Baywatch
David Grainger kan også avsløre hvilken pin-up-modell som kommer tettest opp mot perfeksjon.

- Av alle kvinner vi så på var Keeley Hazell nærmest formelen.

Hazell er en kjent side 3-pike i England og er også tiltenkt rollen som Pamela Andersons arvtager i den kommende Baywatch-filmen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere