RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den sprekest kjendisen skal kåres

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Lager kjendisutgave av 71° nord.

(SIDE2): TV NOrge sakl lage en kjendisversjon av sitt suksessprogram 71° nord. Innspillingene starter til høsten, men hvem av Norges kjente fjes som skal få kjørt seg, vil kanalen ikke ut med.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden akkurat nå!

Fremdeles Stiansen
- Jeg kan bekrefte at vi skal lage en kjendis-utgave av «71° nord» og at Tom Stiansen er programleder på dette programmet, sier programdirektør i TVNorge, Eivind Landsverk, til God Kveld Norge.

Flere norske kjendiser skal være spurt og blant annet spekuleres det i navn som TV Norges egen programleder Synnøve Skarbø.

Men det eneste navnet som er klart, er altså hvem som skal lede programmet. I år, som de siste årene, skal den tidligere alpinisten Tom Stiansen lose deltakerne gjennom utfordriinger og utvelginger.

11. sesong
71° Nord går fra Lindesnes til Nordkapp, og så langt har det blitt 11. sesonger av den populære TV-serien, som så dagens lys i 1999. Sesong 11 er inne i avslutningsfasen og filmingen avsluttes 4. juni, og har premiere til høsten.

Det er en svært krevende tur, men kjendisvarianten kommer til å bli noe mer moderat.

- I utgangspunktet vil det være tøffe oppgaver, men kanskje ikke så tøft som vanlige deltakere må gjennom. Men vi skal jo kåre Norges sprekeste kjendis, sier informasjonsansvarlig i TVNorge, Ingerid Medhus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere