Gå til sidens hovedinnhold

Den store helgen er her

"Vær stolt"-konsert med store artister, foreldresirkus, kjendisfotballkamp, gårdens dag, United-konsert og internasjonal kafé er bare en brøkdel av det vil skje på Holmlia til helgen.

Holmlia: Jeg lover at det er mye som skjer. Programmet er langt som en kald vinter, lover Ove Bevolden.

Karpe Diem til scenen

De største trekkplastrene til søndagens "Vær Stolt"-konsert er nå alle bekreftet. Bevolden kan glede ungdommen med at Outlandish, Naughty by Nature, Samsaya og Karpe Diem alle kommer til den store scenen på Holmlia.

Alt går etter planen. Vi tar det med ro og tror vi har så god kontroll på dette at jeg ikke gidder å bli stressa, sier Bevolden.

Han er opptatt av at arrangementet er et av de aller største som noen gang har blitt arrangert i bydelen og er ikke redd for at ungdommen skal lage noe problemer.

Dette skal bidra til å vise det fellesskapet som er på Holmlia, og vise hvor godt et flerkulturelt samfunn lever. Også skal det bidra til økt engasjement blant alle grupper etter dette arrangementet. Vi skal vise hele verden at det kan skje mye positivt her ut også, sier en engasjert Bevolden.

Sommermarked og suppestasjon

Bente Nilsen i Stiftelsen Holmlia Nærmiljø holde kontroll med det som skjer oppe på frivillighetssentralen. Der vil det være sommermarked med brukte og egenproduserte gjenstander, begge dager. Lørdag kveld invitere arrangørene 250 mennesker til selskap hos frivillighetssentralen. Gjestene er representanter fra de lokale borettslagsstyrene, lokale politikere og folk som jobber med frivillighet ellers i året.

Tirsdag begynte vi å henge opp plakater om alt som skjer. Jo, jeg er litt stresset, men jeg prøver ikke å være det, sier Nilsen.

Allerede klokken ti lørdag møtes de frivillige. Deretter går det slag i slag. Og mellom de mange slagene stiller frivillighetssentralen med suppestasjon med hjemmelaget tomatsuppe. Til nå har Nilsen registrert rundt 100 frivillige og stadig vekk ringer nye ivrige sjeler.

Nå venter vi bare på at værgudene skal snu, avslutter Nilsen.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen