GREFSEN/KJELSÅS: Til daglig arbeider Ola G. Bustad (46) i Skiforeningen. Flere onsdager fremover nå, så arrangerer Oslo Bredriftsidrettskrets skikarusell i Holmenkollen. Ola, som definitivt er en av Nordre Akers veldig spreke voksne menn, har nå laget en liten film, som skal oppmuntre flere til å delta i bedriftsidrettens skikarusell - se filmen lenger ned i saken.


– For det første så synes jeg jo disse OBIK-rennene er veldige morsomme. Her er det lave skuldre, men med "kappestrid". Veldig spreke og raske skiløpere, men også de som tar det hele litt mer med ro. Den blandingen liker jeg godt, her kan alle være med, oppfordrer Ola.

Les også: Størst av alle er Storo

Nær døden opplevelse

Men for all del – løypa i OBIKs skikarusell, er på ingen måte noe barneskirenn heller.

– He, he, kan vel kalle det en nær døden opplevelse på toppen, men så er det såpass variert løype at det går fint å ta seg inn igjen. Men uansett løype, så går jo helt fint å tilpasse akkurat for tøft man selv vil ha det. Denne løypa er en helt topp måte å komme seg i best mulig skiform på. Det er fortsatt flere onsdagsrenn igjen, til for eksempel å lade opp til Holmenkollmarsjen, sier Ola.

– Som selv har gått aktivt på ski, og egentlig aldri sluttet med det heller. Jeg trener fortsatt mye selv, og liker også fortsatt å konkurrere. Det er jo en fin måte å måtte holde seg i form på.

Les også: 12000 har sett på dette huset

Gode treningsbudskap

Han legger ut gode treningsbudskap i ny og ny, som «02snapper». Nå sist altså filmen fra Holmenkollen onsdagkvelden, og som ligger på YouTube. Også under navnet "Den store syretesten".

Se video her:

- Jeg er jo opptatt av at folk holder seg i form, og at folk trives med å være ute. Enten om det er å ta på seg sekken og gå til og fra butikken, eller på et mer høyt og intensivt nivå, sier den spreke Nordre Aker-mannen.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 blir Nordre Aker Budstikke ny, som ren nettavis på nab.no. Les mer om det her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev ved å sende en mail, eller fyll ut skjemaet under.