*Nettavisen* Nyheter.

Den væpnede raneren gir den lille jenta chips for å få henne til å slutte å gråte

Samtidig som kompisen raner moren hennes.

14.04.15 13:57

Argentina har flere væpnede ran per innbygger enn noe annet land i verden. Og som det kommer frem av videoen øverst i artikkelen, skjer det hvor som helst, når som helst - mot hvem som helst.

Tre menn med skytevåpen går inn i en liten kiosk i byen San Miguel de Tucuman nord i landet midt på dagen, tar frem sine våpen og begynner plukke med seg verdisakene fra en kvinne som befinner seg inne i kiosken.

Hun plukker opp mobiltelefon og lomembok fra veska, og tar av seg ringer og andre smykker - det hele ser ut som det går forbausende rolig og upåaktet hen.

Men den lille datteren (7) hennes blir tydeligvis redd av det som skjer, og begynner å gråte.

Klikk på bildet for å forstørre.

ROLIG: De tre ranerne går rolig og uten maskering inn i kiosken, der de tar frem våpen og begynner å rane den kvinnelige kunden og kioskeieren.

Utenfor kioskens inngangsdør, går det stadig personer forbi - og ranerne ønsker tydeligvis ikke å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Den ene raneren plukker ned en pose chips, åpner den og rekker den lille piken, som forsyner seg. Samtidig som en av de andre ranerne fortsetter å ta smykker og andre verdigjenstander fra moren som står like ved henne.

- Den lille piken begynte å gråte,og de ønsket ikke oppmerksomhet, så de ga henne chips for å få henne til å være stille og slik komme seg unna uten noe oppstyr, sier polititalsperson Leal Saldivar, skriver nypost.com.

Deretter stakk de tre fra stedet.

I 2011 var det 973 ran per 100.000 innbygger i Argentina, ifølge FN.

Klikk på bildet for å forstørre.

GRÅT: 7-åringen begynte å gråte, og ranerne gir henne chips for å få henne til å være stille.

Klikk på bildet for å forstørre.

STILLE: Tyven tar en pose chips fra hyllen og gir til jenta.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.