Den vanlige bilen i gata

«R: Racing» tok oss såpass på senga at vi la oss ned og grublet en stund før vi stod opp igjen. «Namco» har skapt det mest gjennomsnittlige spillet noensinne.

13.04.04 14:44

Grafikken er grei, en beskrivelse som også dekker bilutvalget, banene, lydbildet og kontrollen. Styringen legger seg midt mellom arkade og realisme, og gjør såpass mye riktig at den karrer seg opp på godkjent. Bilens kropp føles ganske tung, men er likevel lett å styre.

Flere moduser

I tillegg til de vanlige spillmodiene som «Time Attack» og «Arcade», har du «Racing Life» (hvor du følger den unge racerkjøren Rena Hayami`s vei mot toppen) og «Event». Sistnevnte er en samling utfordringer du får poeng for å klare, og disse brukes så på nye biler/oppgraderinger.

Hvordan «Namco» har trukket den engang klassiske «Ridge Racer»-serien så langt ned mot søla, er vanskelig å forstå. Men der hvor de tidligere spillene var fartsfantomer av klasse, er «R: Racing» som en sløv bror å regne. Ingenting er dårlig, men uheldigvis er det ingenting som utmerker seg heller.Gjennomsnittlig

Er du sulteforet på bilspill, og bare må ha noe nytt, vil «R: Racing» være verdt en titt. Andre bør se på enten ”Project Gotham Racing 2” eller ”Need for Speed: Underground”.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag