RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den væpnede raneren gir den lille jenta chips for å få henne til å slutte å gråte

Sist oppdatert:
Samtidig som kompisen raner moren hennes.

Argentina har flere væpnede ran per innbygger enn noe annet land i verden. Og som det kommer frem av videoen øverst i artikkelen, skjer det hvor som helst, når som helst - mot hvem som helst.

Tre menn med skytevåpen går inn i en liten kiosk i byen San Miguel de Tucuman nord i landet midt på dagen, tar frem sine våpen og begynner plukke med seg verdisakene fra en kvinne som befinner seg inne i kiosken.

Hun plukker opp mobiltelefon og lomembok fra veska, og tar av seg ringer og andre smykker - det hele ser ut som det går forbausende rolig og upåaktet hen.

Men den lille datteren (7) hennes blir tydeligvis redd av det som skjer, og begynner å gråte.

ROLIG: De tre ranerne går rolig og uten maskering inn i kiosken, der de tar frem våpen og begynner å rane den kvinnelige kunden og kioskeieren.

Utenfor kioskens inngangsdør, går det stadig personer forbi - og ranerne ønsker tydeligvis ikke å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Den ene raneren plukker ned en pose chips, åpner den og rekker den lille piken, som forsyner seg. Samtidig som en av de andre ranerne fortsetter å ta smykker og andre verdigjenstander fra moren som står like ved henne.

- Den lille piken begynte å gråte,og de ønsket ikke oppmerksomhet, så de ga henne chips for å få henne til å være stille og slik komme seg unna uten noe oppstyr, sier polititalsperson Leal Saldivar, skriver nypost.com.

Deretter stakk de tre fra stedet.

I 2011 var det 973 ran per 100.000 innbygger i Argentina, ifølge FN.

GRÅT: 7-åringen begynte å gråte, og ranerne gir henne chips for å få henne til å være stille.

STILLE: Tyven tar en pose chips fra hyllen og gir til jenta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere