Gå til sidens hovedinnhold

Denne 17-åringen er best i bikini

Nå kan hun havne i VM.

(Finnmark Dagblad): Lørdag ble Norway Open arrangert i Trondheim med en ny konkurranse på plakaten: bikini-fitness. Med i konkurransen var den 17 år gamle Lakselv-jenta Lone Norås.

Norås har kun trent seriøst mot konkurranse i underkant av et halvt år, men seilet likevel opp som en av de største favorittene til å gå av med seieren. Det gjorde hun også, skriver Finnmark Dagblad.

Feire med milkshake
– Dette gikk virkelig over all forventning. Jeg var fornøyd så lenge jeg kom meg opp på scenen og fikk vist fram det jeg har jobbet med, forteller ungjenta fra Lakselv til Finnmark Dagblad etter konkurransen.

– Det å vinne var bare et pluss, pluss, pluss i boken, fortsetter hun i lykkerus.

Norås hadde fått høre på forhånd at hun hadde gode muligheter, men valgte å ikke tenke så mye på det før konkurransen.

Gulljenta har gått på streng diett fram mot lørdag. Nå kan hun endelig skeie litt ut før hardkjøret starter igjen.

– Den siste uka før konkurranse er det ikke så mye mat. Da skal man få ut vann, og miste fett. Nå skal jeg dra å spise en kebab eller noe slik, og kjøpe en milkshake, sier hun med et smil.

Les også disse sakene:

Kan havne i VM
Edmund Johansen, tidligere NM-vinner i athletic, er treneren til Lakselv-jenta, og han hjelper til med å sette ord på den store prestasjonen.

– Dette er veldig stort. Hun er ekstremt god. Det er nesten ikke noe mer å si, forteller Johansen før han fortsetter:

– I mine øyne var det ingen tvil om at hun fortjente å vinne, forteller treneren og legger til at han selvfølgelig blir litt partisk.

Se flere bilder her:
(Artikkelen fortsetter under bildekarusellen.)

Noen av bildene er tatt av treningsforum.no, og der kan du se alle bildene fra Norway Open.

5305

Se Norway Open hadde rekordstor deltakelse total sett. Ettersom bikini-fitness ikke blir en NM-øvelse før neste år, så blir dette nesten å regne som et NM.

Med seier i den første konkurransen av sitt slag i Norge ser de nå framover. Om 3 uker arrangeres nordisk mesterskap. Norås er mest sannsynlig kvalifisert til den konkurransen gjennom helgas seier, men det er ennå ikke helt avklart. Med full klaff i nordisk kan veien gå videre mot VM. Johansen tror ikke det er urealistisk.

Skryter av Norås
– Jeg har hatt veldig trua på henne. Hun har en ekstremt bra treningsstyrke og sluntrer aldri unna. Når hun er en slik person så blir det utrolig lett for meg å følge henne opp, skryter den tidligere NM-mesteren.

For dem som ikke helt vet hva bikini-fitness er, så kan Johansen fortelle litt om hvordan dommerne bedømmer deltakerne:

– De må ha en fin grunnfysikk, god medfødt fysikk, et bra utseende og de må være godt trent. Det må også være symmetri og harmoni i utseende og fettprosenten må være riktig.

Mest lest på Nettavisen:

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter