RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
GOD KJØP: Denne kjolen - båret av Maria Menounos til Oscar-utdelingen i 2004 - koster bare en brøkdel av "Nattergalen fra Kuala Lumpur".
GOD KJØP: Denne kjolen - båret av Maria Menounos til Oscar-utdelingen i 2004 - koster bare en brøkdel av "Nattergalen fra Kuala Lumpur". (SCANPIX)

Denne er billig i forhold

Nå kommer "forsikringsselskapets mareritt".

(LXUS.no) Under Oscar-utdelingen i Kodak Theatre i 2004, ankom Entertainment Tonight-reporter Maria Menounos i denne kjolen til 17,5 millioner kroner. Kjolen er besatt med 3000 karat diamanter, men nå kommer kjolen som vil få Menounos' Oscar-antrekk til å fremstå som rene billigsalg-kjøpet i forhold.

LES OGSÅ:
Pynter jagerfly med diamanter
Ville du spist denne?

Den malaysiske designeren Faisol Abdullah har slått seg sammen med Midtøsten-juvelér Mouawad for å lage verdens dyreste kjole. Kjolen er dekorert med 751 diamanter og vil ha en prislapp på 280 millioner kroner.

PÅ TEGNEBORDET: KJolen er i taft, silke og diamanter, men vil først bli vist frem i april.

Kjolen er dermed 70 millioner kroner dyrere enn det som hittil har vært verdens dyeste kjole fra designer Chris Aire. 280 millioner kroner er også prisen på et annet diamantantrekk - verdens dyreste bikini.

- God investering

Foreløpig er det bare skisser tilgjengelige av superkjolen, men Abdullah planlegger å vise frem kjolen for første gang i april under STYLO Fashion Festival i den malaysiske hovedstaden Kuala Lumpur. Aftenkjolen i silke og taft har fått navnet "Nattergalen fra Kuala Lumpur", og er blant annet dekorert med en 70 karats pæreformet diamant.

- Aksjemarkedet daler, til og med gullprisene synker, men en diamant varer evig, forteller Abdullah ifølge Luxist og legger til at han mener kjolen gir valuta for pengene.

- Den er et sikkerhets- og forsikringsmareritt, men den er verdt det, legger en av hans partnere til, og hevder at det er en investering for de über-rike og langt fra bortkastede penger å bruke så mye penger på en kjole.

Smykkedesigner Mouawad produserer blant annet supermodellen Heidi Klums smykkekolleksjon og er en rød løper-favoritt for blant andre Nicole Kidman, Angelina Jolie, Jennifer Lopez og Britney Spears.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere