Gå til sidens hovedinnhold

Denne har du råd til

Harmony kommer med en 31 foter skreddersydd for en liten familie.

Mange småbarnsfamilier er på utkikke etter en rimelig båt med plass nok, men som likevel er enkel å håndtere. Den nye 31 foteren til det franske lavprisverftet Harmony er et godt alternativ.

Under dekk
I motsettning til de andre Harmony-modellene som har hatt en moderne innredning med dinett og langsgående bysse, har den minste fått en mer tradisjonell innredning. Den leveres bare med to lugarer, men det er lagt stor vekt på at de skal være romslige nok til at fire voksne kan sove i båten.

Salongen er også romslig med to benker i full lengde. Stilen under dekk er enkel og minimalistisk, med mange hvite flater og aluminiumsdetaljer. Kanskje litt for kaldt for norsk smak, men er ekstremt praktisk.

Gode seilegenskaper
Prismessig ligger Harmony 31 litt over Bavaria 30. Men så er den en fot større og er meget bra uttstyrt. Harmony 31 har samme totalvekt som Bavaria 30, men 200 av kiloene er i kjølen, noe som gir større stabilitet og bedre seilegenskaper.

Båten vil koste omkring kr 650.000 levert i Frankrike. Skal du ha den fraktet til Norge blir prisen kr 20-30.000 høyere.

Les mer og se flere bilder hos Seilas!

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget