*Nettavisen* Nyheter.

Denne inneholder 8000 kalorier

Foto: Splash News/HeartAttackGrill (Splash News/HeartAttackGrill)

Normalt aktive mennesker trenger 2000–3000 kalorier per dag.

(SIDE2): Junk-food har lenge fått kritikk for å være kaloririk, men næringsfattig. Og drar man over Atlanteren og til burgerens hjemland, er porsjonene i tillegg ofte enorme og desto mer usunne.

Hjerteinfarkt
Men i stedet for å skjemme seg over fråtsingen, har restauranten «Heart Attack Grill» i Chandler, Arizona, gått i helt motsatt retning – og serverer en enorm burger med det passende navnet «Bypass».

Siste fra Side2? Sjekk forsiden akkurat nå!

Ved siden av burgeren kan man bestille pommes frites – stekt i rent svinefett og med det passende navnet «Flatliner Fries» (som henviser til den flate grafen og død – på en hjertemonitor).

Sexy damer
Restaurantens stil er svært så gjennomført, ikke bare på menysiden. Man serveres i tillegg av svært så lettkledte damer i sykepleieruniformer, – men ikke akkurat damer som har den størrelsen en slik diett ville ført til.

Menyen består av svært så kaloririke retter – der den verste inneholder så mye som 8000 kalorier.

Nok for dager
Enkelt regnet trenger et normalt aktivt menneske rundt 2000–3000 kalorier, (menn mer enn kvinner) – men det betyr uansett at man gjennom ett måltid på «Heart Attack» får i seg nok for flere dager.

Kanskje ikke noe man bør vurdere veldig ofte – dersom man klarer å spise opp i det hele tatt da. Prisene på herlighetene nevnes ikke, men de er neppe høye nok til å avskrekke.

2112

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.