I løpet av 13 år har Gulltaggen utviklet seg til å bli Norges største markeds- og kommunikasjonsarrangement, og den desidert viktigste møteplassen i Norden innenfor interaktiv markedsføring og kommunikasjon, heter det i en melding fra INMA

Og som om ikke det var nok, har arrangementet utviklet seg til å bli den møteplassen hvor alle som jobber innenfor media, markedsføring, kommunikasjon, salg, ledelse og innovasjon benytter for å hente inspirasjon, kunnskap og knytte nye relasjoner og nettverk.

Gulltaggen har også vært den desidert mest betydningsfulle og prestisjefulle prisutdeling i Norge i mange år.

På årets arrangement er det nesten 300 bidrag som konkurrerer om 17 priser.

Mest prestisjetung
Hanne Teigen Gjerde, prosjektleder i INMA, vil ikke spekulere i hvilken av prisene som henger høyest eller mest prestisjetung.

– Hvilken pris som er mest prestisje tung? Det får du nesten spørre de nominerte om, sier hun til Nettavisen.

Prosjektlederen understreker at det har vært stor blest rundt de nominerte til Folkets pris, spesielt i de sosiale mediene har engasjementet vært stort.

– Det har vært stor blest rundt årets utgave av folkets pris, slik at det bare det å være nominert i den kategorien kan ha en viss pr.-verdi, sier Teigen Gjerde.

Se alle de nominerte til Folkets pris her.

Jurygeneralen
For Helge Tennø, jurygeneral for Gulltaggen 2011, er det derimot liten tvil om hvilken utmerkelse som henger høyest.

– Årets Gulltagg er den mest prestisjetunge utmerkelsen, sier han til Nettavisen.

Tennø forteller at for å være å være blant de nominerte til denne utmerkelsen, må bidraget ha tronet på toppen i den kategorien en først var nominert.

– Med unntak av et par kategorier så er alle kandidatene til årets Gulltagg klare, kandidaten fra folkets pris er blant annet ikke klar enda, sier Tennø.

Årets utgave av Gulltaggen går over tre fulle dager bestående av et 20-tals workshops, seminarer og konferanser med internasjonale foredragsholdere av svært høyt kaliber.

Gulltaggen avsluttes som vanlig med Norges mest prestisjefylte prisutdeling og gallamiddag, der Norges og Nordens mest kreative og beste interaktive jobber kåres og vinneren av årets Gulltagg avsløres.

Les flere saker om Gulltaggen