*Nettavisen* Nyheter.

Denne koster skjorta

Men hvorfor er den egentlig så dyr?

(LXUS.no) Luksusdesigneren Alexander Amosu lanserer i disse dager en serie svært eksklusive skjorter.

Amosu designer til vanlig mobiltelefoner i edelt metall for folk med altfor mye penger. Han har også laget verdens dyreste dress til 700.000 kroner, som LXUS tidligere har skrevet om. Til en slik dress holder det selvsagt ikke med en hvilken som helst skjorte, så nå kan Amosus team designe en akkurat slik du vil ha den.

Klikk på bildet for å forstørre.

IKKE BARE KNAPP: Knappene på denne skjorten ser mer ut som de er til pynt enn funksjon, og kan til og med fåes med diamanter på. Foto: (SCANPIX)

LES OGSÅ:
Fiffens favorittklokke
Kjøpene som gjør ferien bedre
Slik fikser du sommerstilen

Skjortene blir laget med verdens fineste bomull og sydd helt etter dine mål. Videre i prosessen kan du bestemme mønsteret, før plagget blir sydd med et ”kun én nål”-prinsipp fra start til slutt.

Knapp igjen

Standardskjortene kommer med sølvknapper, men det er selvfølgelig muligheter for å oppgradere til gull, platina eller til og med diamantbelagte knapper.

- Selv om vi ser på oss selv som Rolls-Roycene innenfor dressmarkedet, vil vi også glede de som kun vil ha en enkel skreddersydd dress fra 30.000 kroner eller en skjorte som sitter som en skudd uten å kompromittere kvaliteten, sier sjefen Alexander Amosu.

Skjortene er å finne i Amosus showroom i London der den kjipeste varianten koster 4000 kroner, mens den som er en keiser verdig kan koste så mye som 250.000 kroner.

Har du et luksustips?Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag