Denne macen er helt gull

JAPPE-DRØM: Med denne laptopen blir jobben god som gull.

JAPPE-DRØM: Med denne laptopen blir jobben god som gull. Foto: (Computer Choppers)

Endelig en laptop som er en oppkomling verdig.

04.02.09 15:29

(LXUS.no) Det er ingenting som gjør Apple-fans tristere enn når deres nyeste innkjøp blir erstattet av et nyere og enda mer sexy produkt. Så selv om du sitter med den nyeste MacBook i fanget og er stolt som en hane akkurat nå, er det allerede kommet en ny versjon som får vidunderet ditt til å blekne.

LES OGSÅ:

Superstjerne designer bling-iPod

Computer Choppers, som spesialiserer seg i å lage datautstyr i edelt metall, har nå lansert en MacBook Pro i 24 karat gull, og alle andre trendy Apple-produkter virker nå litt blasse i forhold. Eple-logoen på lokket er besatt med diamanter, og herligheten er så blendende vakker at man nesten må ha solbriller for å se på den.

TIL FORMUENDE APPLE-FANS: Arbeidsstund har gull i munn med denne laptopen. Foto: (Computer Choppers)

Målgruppen?

Om du bare er ute etter en laptop som matcher din gullbelagte vibrator eller drømmer om å bli kongen av forretningsmøtet i Abu Dhabi er dette utvilsomt maskinen for deg. Halliker med sans for bling vil også falle pladask ved synet av denne glorete skjønnheten

Computer Choppers har også iPhone og andre dupeditter som vil matche din nye MacBook perfekt. Selg hus og hjem – og løp og kjøp!

Har du et tips til LXUS-redaksjonen? Tips oss her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag