RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Denne mannen er rekordmorsom

Sist oppdatert:
Tusenvis av nordmenn er gærne etter å se denne mannen live. Se video og døm selv.

(iOslo.no) 21. september kommer den amerikanske stand-up komikeren Pablo Francisco til Norge.

Ikke hørt navnet?

Det trodde ikke arrangøren Berang Shahrokni at du hadde heller, og derfor satte han bare opp én forestilling i Oslo. Han tok skammelig feil.

Den første forestillingen ble utsolgt i løpet av et par dager. Shahrokni satte opp en ny forestilling, og den ble solgt ut på én dag. Den tredje ble den utsolgt på ti minutter!

- Når jeg startet planleggingen av turneen, sa flere i bransjen i Norge at Pablo ikke er godt kjent der, og han ville ikke selge mer enn 4-500 billetter, forteller produsent Berang Shahrokni på telefonen fra Sverige til iOslo.no.

Nå har Pablo Francisco fem forestillinger på tre dager: 21., 22. og 23. september.

Kjempesalg hos naboene
- Dette er den store nyheten nå. I Sverige har vi solgt 10.000 billetter, og i Finland er det 8.000, sier Shahrokni.

Det spesielle er at han ikke har brukt et eneste øre på markedsføring. Likevel har etterspørselen vært enorm i Norge, som i resten av Europa.

Nå får du sjansen til å oppleve komikeren, for arrangøren har sett seg nødt til å sette opp to forestillinger til som blir lagt ut for salg på fredag.

Kjendis på Youtube
- Hvorfor har det vært så stor etterspørsel, når du ikke har annonsert det noen steder?

- Det er det som er så fantastisk. Når folk har hørt at han kommer til Norge, så ringer de vennene sine med en gang og forteller om det. Mange har sett videoer av ham på youtube og blir veldig spent når de hører han kommer til Norge, svarer Shahrokni.

- Men Pablo er ikke så bra når han blir filmet. Han glemmer linjer og blir nervøs. Å se ham live er en helt annen greie.

Pablo Francisco har fått en stor fanskare på nettet med mange opptredener som ligger ute på youtube. Komikeren er kanskje best kjent for sin hysteriske imitasjon av filmtrailere og den mørke, dype fortellerstemmen du alltid hører på reklamen for Hollywoods siste actionfilmer.

Synes du Pablo Francisco er morsom? Se videoer her og døm selv.
(iOslo.no er ikke ansvarlige for innhold på eksterne sider)

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere