*Nettavisen* Nyheter.

Denne saken vil du ikke lese

Ifølge ekspertene er du lei disse damene nå.

19.11.08 12:54

(SIDE2:) Kjendisene på bildet over er altfor ofte i mediene. Kjendisnyheter fenger mange lesere, men det kan gå for langt. Noen kjendiser gjør så mye ut av seg at leserne rett og slett blir lei.

Hvert år rangerer Forbes.com de kjendisene som folk er aller mest lei av. Nå er årets liste klar. Og den er full av kjendiser vi ikke lenger gidder å lese om.

Overeksponert
Øverst troner - kanskje ikke så overraskende - Paris Hilton. Det siste året har hun blant annet lett etter en ny bestevenn på TV, og det syns tydeligvis folk er å gå for langt.

Britney Spears får andreplassen. Selv om hun i år har vist at hun ikke har glemt sine artistiske evner, syns fortsatt folk at hun får for mye oppmerksomhet for sitt ville liv.

Tredjeplassen går til Lindsay Lohan. Hun har fått lite oppmerksomhet for karrieren i det siste, og får heller spalteplass på grunn av festing og sin nye kjæreste.

Ufortjent mye oppmerksomhet
Lohans mor Dina Lohan kommer på fjerdeplass. Etter å ha latt TV-kameraer følge henne og datteren Ali er folk lei av å høre om en dame som bare er kjent for å ha satt en skandaleprinsesse til verden.

Klikk på bildet for å forstørre.

På femteplass finner vi Pamela Anderson. Hun har en tendens til å havne i sladrepressen, ofte på grunn av et nytt bryllup eller en ny skilsmisse. Nylig fikk også hun sitt eget realityprogram, «Pam: Gir lon the Lose».

OJ Simpson får sjetteplassen. Han ble nylig dømt for blant annet kidnapping og ran, og snart vil derfor fengslet holde ham unna fotografene.

Er overalt
Folk er også lei av Donald Trump, som kommer på sjuendeplass. Rikingen er glad i medienes oppmerksomhet og stiller opp for pressen så ofte han kan.

Fjortisenes favoritt Miley Cyrus får åttendeplassen. Kanskje ikke så rart, når jenta dukker opp på radio, TV-skjermen, bladene og snart også kinolerretet?

Det siste året har vi ikke hørt så mye fra Nicole Richie, men folk er fremdeles lei av henne. Den nybakte moren får niendeplassen.

Heidi Montag er stadig å se på MTV i «The Hills». Hennes krangling og forhold interesserer ikke like mye som før, og hun får derfor tiendeplass.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.