*Nettavisen* Nyheter.

Denne sikrer deg mot attentat

Har du ertet på deg mange på vei opp karrierestigen? Da må du ha en trygg bil.

12.05.09 07:21

(LXUS.no) Man blir ikke administrerende direktør for et Fortune 500-selskap ved bare å være snill gutt – det vet da alle.

Men dersom du har ertet på deg så mange at det foreligger skuddpremie på hodet ditt, bør du absolutt sikre deg som best du kan mot attentatforsøk.

Klikk på bildet for å forstørre.

SIKKER SOM BANKEN: For 10,5 millioner kroner kan du sikret deg en armert versjon av denne praktbilen. Foto: MANAN VATSYAYANA (SCANPIX)

LES OGSÅ:
Politiets nye superbil
Slik er er Obamas monsterdoning

Og hvordan gjør du det? Med en armert Rolls Royce Phantom, selvsagt.

Motstår kuler og gass

Hvor får du fatt i en sånn, lurer du? På milliardær-nettauksjonen JamesList, vel. Her kan du nå sikre deg en armert Phantom fra Tyskland til den nette sum av 10,5 millioner kroner.

Litt dyrt, men absolutt verdt det. Denne bilen vil nemlig gjøre James Bond grønn av misunnelse. Doningen er designet for å møte de høyeste internasjonale sikkerhetsstandarder, og skal kunne beskytte velstående passasjerer mot alt fra direkte skudd med AK-47 til gassangrep. Og det beste er at den med det blotte øye er så å si umulig å skille fra en standard Rolls Royce Phantom. Snakk om å lure kjeltringene, gutter!

Karosseriet er laget av fibermateriale med spesiell stålarmering. Vinduene er selvsagt skuddsikre, og en oksygentank i bagasjerommet vil redde deg mot eventuelle gassangrep.

Superbilen har 453 hestekrefter, og det beste innen luksus, eleganse og komfort er selvsagt ivaretatt.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.