*Nettavisen* Nyheter.

Denne skal trene sexmuskelen

Foto: (SplashNews)

Spesialtruse med silikon gir kvinner en liten påminnelse.

20.07.12 10:46

(SIDE2:) Nå er det kommet en ny undertøyskolleksjon som angivelig skal hjelpe kvinner med å gjøre kegel-øvelser.

Trusene heter PantyO, og har et silikoninnlegg som sitter inne i skrittet. Meningen er at dette skal minne kvinner på å trene bekkenmuskulaturen. Silikoninnlegget kalles for «fokuspunktet», og skal gjøre det enklere å utføre knipeøvelser.

- Bedre orgasme
Det er Dayna Garrett som har funnet opp supertrusa, og hva koster det å få en liten påminnelse der nede? Mellom 300 til 500 kroner.

Garrett mener at kvinner bør utføre hele 90 kegeløvelser om dagen.

- En strammere vagina øker den seksuelle nytelsen, og gir deg sterkere orgasme, heter det ifølge reklamen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Stram og slipp...
Kegel-øvelser ble funnet opp på 40-tallet av en lege for å forebygge urininkontinens etter fødselen. Og som annen trening, krever også denne muskeløvelsen repetisjon og utholdenhet. Øvelsene består av repeterende sammentrekninger i pubococcygeusmusklene i bekkenbunnen.

Denne muskelen har kontroll på tarm og blære, og sørger for at du ikke tisser på deg. Men muskelen kan også ha god effekt på sexlivet. Sterk PC-muskel gir også sterkere orgasme.

Du kan trene muskelen ved å stramme den, og holde i noen sekunder. Deretter slapper du av, før du gjentar. Repeter knipeøvelsene mellom tre til fem ganger. Øvelsene kan gjøres hver dag. Men som ved all annen trening, skal du heller ikke overdrive knipetreningen.

(Kilder: DailyMail, Splash, Woman's Health)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.