RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Denne softisen setter sinnene i kok

DYR FORNØYELSE: Jorunn Hansson-Messel måtte ut med nesten 100 kroner for to softis på Fiskerbygga i Kristiansand.
DYR FORNØYELSE: Jorunn Hansson-Messel måtte ut med nesten 100 kroner for to softis på Fiskerbygga i Kristiansand. Foto: Privat (Facebook)
Sist oppdatert:
Et softisbilde på Facebook - og vips var debatten i gang om pris for is.

« To stk softis på Fiskebrygga til den nette sum av 96,- kr», skriver Jorunn Hansson-Messel på Facebook etter søndagens besøk på Fiskebrygga i Kristiansand.

Har du kjøpt dyrere is? Del med våre lesere i kommentarfeltet.

Hun ble lettere forskrekket da hun etter å ha bestilt to softis i kjeks, med karamell-dip på den ene og strøssel på den andre, måtte gi fra seg 96 kroner.

- Jeg ble jo ikke ruinert, men lettere forskrekket da det gikk opp for meg at jeg måtte ut med 96 kroner for to softis, sier Hansson-Messel til Nettavisen.

- Det verste av alt var at det var så varmt at minst halvparten av isen smeltet og dryppet på bakken, sier hun med en liten latter i stemmen.

Da hun la ut bildet av den ene softisen på sin Facebook-side, tok det ikke lang tid før kommentarene begynte å renne inn som nysmeltet softis:

« Det burde være ulovlig å ta sånn en pris for den lille isen der. De har en SYK avanse på det meste. Skremmende», skriver en.

« Softis æ digg men herregud for en blodpris», skriver en annen.

« Slike priser kan aldri forsvares uansett om det er dyrere andre steder. I min vanlige form hadde jeg satt isen igjen og gått uten å betal», er en av de andre kommntarene som har dukket opp på Hansson-Messels softis-status.

Nettavisen har vært i kontakt med selskapet som Hansson-Messel kjøpte is av, men har så langt ikke fått selskapet i tale.


Hvor mye er du villig til å betale for en softis? Kjør debatt i kommentarfeltet


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere