RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Depp er verdens mest sexy mann

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Magasinet Peoples lesere har nok en gang kåret verdens mest sexy nålevende mann. Vinneren ble ikke uventet Johnny Depp som flyter på en medgangsbølge for tiden. Her ser du hvem andre som regnes blant verdens mest sexy menn.

Magasinet skriver at Depp som er ofte fremstår som en svært eksentrisk person har blitt mer moden etter at han ble far, melder AP.

En helt for sine fans
Depp som hadde enorm suksess med filmen ”Pirates of the Caribbean” i sommer har to barn sammen med den franske skuespillerinnen og artisten Vanessa Paradis.

Videre roses Depp for at han har klart å utvikle seg samtidig som han har unngått å bli en glatt og politisk korrekt skuespiller som har gitt opp alle sine prinsipper for en karriere som kommersiell skuespiller. Han er en helt for sine fans og et idol for sine unge medskuespillere.

Trøstepremie til Brad Pitt
Den 40 år gamle skuespilleren er kjent for å skjule seg hatter og pledd som privatperson og bak originale karakterer i sine filmer, skriver magasinet.

Han har tidligere spilt i filmer som ”Edward saksehånd”, Hva er det med Gilbert Grape og ”Sleepy Hollow". Nå er han norgesaktuell med ”Desperado”-oppfølgeren “Once Upon a Time in Mexico”.

I tillegg til å kåre verdens mest sexy mann har People i år også laget en ti på topp liste over sexy menn som fortjener hederlig omtale for sin utstråling. Den ser slik ut:

1.) Brad Pitt
2.) Ashton Kutcher
3.) George Clooney
4.) Lenny Kravitz
5.) Justin Timberlake
6.) Hugh Grant
7.) Russell Crowe
8.) Hugh Jackman
9.) Denzel Washington
10.) Colin Farrell

Brad Pitt har vunnet Peoples kåring to ganger tidligere. Andre skuespillere som har blitt kåret til verdens mest sexy mann er Pierce Brosnan og Tom Cruise. I fjor var det Ben Affleck som vant.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere